JSport.ro

Inedit în fotbalul sibian. Clubul Măgura Cisnădie a înscris în acest sezon al Ligii a III-a naționale 2 echipe de fotbal feminin, una de senioare și una de junioare. Aproape 10 ani au trecut de la ultima prezență a unei echipe feminine sibiene în competiții naționale, FC Inter SMEF Sibiu, în 2010. 

21 de senioare și 14 junioare sunt deja în lotul Măgurii Cisnădie care se antrenează intens din această vară pe stadionul Obor pentru participarea în Liga a III-a. Partidele oficiale vor fi pe stadionul Textila din Cisnădie iar primul joc duminică, 20 octombrie, de la ora 11:00, pe teren propriu cu Viitorul Reghin.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Majoritatea jucătoarelor sunt sibience sau din zonele limitrofe Sibiului și sunt antrenate de Adrian Fușle, principal, și Georgiana Nistot, secund. La junioare, responsabilitatea rezultatelor o va avea Diana Stănescu, antrenor principal.

Sibiencele fac parte din seria 3 a Ligii a III-a alături de Student Sport Alba Iulia, Olimpia Gherla, Viitorul Reghin și Colțea 1920 Brașov.

Programul turului:

Et. 1: Măgura stă
Et. 2: Măgura – Viitorul Reghin, 20 oct., ora 11:00
Et. 3: Atletic Olimpia Gherla – Măgura, 27 oct., ora 11:00
Et. 4: Măgura – Colțea Brașov, 3 noi., ora 11:00
Et. 5: Student Alba Iulia – Măgura, 17 noi., ora 11:00

Campioane la Alba Iulia

La sfârșitul lunii august, Măgura Cisnădie a participat cu ambele formații la ”Women Football Cup”, turneu organizat la Alba Iulia. Clubul de la poalele Măgurii s-a încununat cu trofeul suprem la senioare, 2-1 în finală cu Student Sport Alba Iulia, și cu titlul de vicecampioană la junioare, 1-2 cu Școala Gimnazială Câmpeni în actul final.

foto: Turneul de la Alba Iulia

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.