JSport.ro

Echipa a II-a a Viitorului continuă parcursul bun în Liga a IV-a și după etapa a VIII-a. Băieții pregătiți de Alexandru Precup au trecut cu 6-0 de Athletic Șura Mare într-un meci disputat pe arena de lângă râul Seviș. 

Rezultatul primei reprize nu avea să anunțe scorul de tenis înregistrat pe tabelă la final. Gazdele au deschis scorul abia în minutul 39 prin Gheorghe Morariu, singura reușită a primului mitan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ultima jumătate de oră a reprezentat descătușarea șelimbărenilor. Tiberiu Matenciuc, Andrei Ilas și, din nou, Gheorghe Morariu, au punctat din două în două minute în intervalul minutelor 61 și 65. Ilas a realizat ”dubla” în minutul 80 pentru 5-0 iar Alexandru Ban a închis tabela la 6-0 trei minute mai târziu.

În clasament, Șelimbărul e pe 5 cu 19 puncte, două mai puțin decât liderul Măgura care are un meci mai puțin disputat. Athletic rămâne pe 13 cu 7 puncte acumulate în 8 runde.

Viitorul II – Athletic 6-0. Stadion: Comunal, Șelimbăr. Spectatori: 20. Timp: cald, însorit. Arbitri: Adrian Sănăuțanu, Bogdan Vasile, Daian Loloiu. Observator: Mihail Blindu.

Viitorul II Șelimbăr

[team1]

Rezerve: 13. Furdui, 21. Iovan

Antrenor:

Athletic Șura Mare

[team2]

Rezerve: 84. Nistor, 7. Popa, 4. Ihora, 20. Presecan, 1. Drașovean, 28. Duca, 2. Băran.

Antrenor: Remus Ursu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.