JSport.ro

10 goluri s-au marcat ieri pe stadionul Voința din cartierul Ștrand într-un meci spectaculos și deschis dar pe care Progresul l-a controlat în cea mai mare parte. Cu Tecoanță și Atodirese în mare formă, ambii marcând o ”dublă”, Progresul s-a impus cu 6-4 și a ajuns pe locul 5, una din cele mai bune clasări ale clubului din Terezian din ultimii ani.

Manțog a deschis scorul pentru Progresul în minutul 6 iar Tecoanță l-a majorat în minutul 19, și cu ajutorul portarului Voinței. ”Alb-verzii” s-au remontat și au egalat prin reușitele lui Tiric și Pîntia, ambele din interiorul careului, în minutele 26 și 35. Până la pauză, ultimul cuvânt l-au avut tot oaspeții prin Atodirese în minutul 39.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tiric și-a completat hat-trick-ul pentru echipa Voinței în minutele, 53 (șut excepțional sub bara transversală după ce a depășit frumos fundașii Progresului) și 84, dar insuficient în fața apetitului ofensiv al Progresului care a punctat de alte trei ori în partea secundă. Pascalini, min. 57, Tecoanță, min. 61 și Atodirese în minutul 82 au adus o victorie meritată pentru formația lui ”Garrincha”.

În runda următoare, Voința Sibiu va juca tot ”acasă” cu Măgura Cisnădie iar Progresul va primi vizita Viitorului Șelimbăr, pe stadionul din Șura Mare.

Voința Sibiu:

[team1]

Rezerve: 19. Țiboc, 14. Badea, 90. Pandea

Antrenor: Adrian Fușle

Progresul Terezian:

[team2]

Rezerve: 6. Moldova, 52. Băran, 15. Bujac, 13. Nedescu, 18. Vlaicu

Antrenor: Nicolae Ciupudean

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.