JSport.ro

Viitorul Șelimbăr a obținut o victorie neaticipată de nimeni înainte partidei considerată derby în Liga a IV-a. Echipa lui Neluțu Luca s-a impus categoric cu 5-0 în fața campioanei ediției trecute, Păltiniș Rășinari.

Marius Armenean a deschis scorul cu un șut senzațional la vinclu în minutul 14 iar după alte 6 minute, Mircea Risti a punctat pentru 2-0. Tegbo a ratat șansa de a mări avantajul irosind un penalty dar tot el a punctat pentru 3-0 în minutul 37 cu capul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă, pe fondul apărării tot mai dezorganizate a oaspeților, Radu Corcoveanu a realizat ”dubla” în două minute consecutive, 81 și 82.

Viitorul Șelimbăr – Păltiniș Rășinari 5-0. Stadion: Șelimbăr. Spectatori: 150. Timp: însorit. Arbitri: Călin Lazăr (Mediaș), Marius Duță (Avrig) și Bogdan Vasile (Sibiu). Observator: Ioan Duma.

Stadion nou

Lucrările la modernizarea stadionului din Șelimbăr vor intra la finalul anului în linie dreaptă. Vizibilă este deja amenajarea și pregătirea dealului pentru montarea tribunei iar între facilitățile noii arene se vor regăsi instalația de nocturnă și gazonul nou cu sistem de irigație. Mai multe informații vor fi făcute publice de Primăria Șelimbăr la finalul anului când întregul proiect va fi definitivat.

Viitorul Șelimbăr:

[team1]

Rezerve: 12. Chirca, 4. Pavel, 2. Fetelea, 19. Bolta, 9. Halmagy, 16. Corcoveanu, 8. Mila

Antrenor: Ioan Luca

Păltiniș Rășinari:

[team2]

Rezerve: 20. Bădărânză, 11. Baca, 7. Frățilă, 17. Atodiresei, 13. Băra, 19. Câmpean, 8. Baciu

Antrenor: Dragoș Năstase

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.