JSport.ro

Liderul incontestabil al Ligii a IV-a a obținut vineri o nouă victorie în campionat, a 21-a, în fața Unirii Miercurea Sibiului și a devenit matematic campioana actualei ediții a Ligii a IV-a. Șelimbărenii au 8 puncte peste Păltiniș Rășinari cu două runde înainte de final.

Alexandru Barbu a deschis scorul pentru gazde pe stadionul din Cisnădie în minutul 8 și tot el l-a dublat după alte 12 minute. Cristian Vistieru a readus formația oaspete în meci în minutul 33. După pauză, Călin Trohin a înscris simplu pe lângă portarul Pîrvu din poziție unu la unu și a stabilit scorul final, 3-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Șelimbărul a ajuns la golaveraj +100 (109-9) și 65 de puncte și se pregătește de barajul de promovare în Liga a III-a pe care îl va susține în dublă manșă în compania campioanei județului Harghita. Trupa lui Neluțu Luca își va cunoaște adversarul după disputarea finalei campionatului harghitean programată tur-retur în 2 și 9 iunie între Municipal VSK Gheorgheni și Galambfalva Porumbenii Mari.

Viitorul – Unirea 3-1. Stadion: Măgura Cisnădie. Spectatori: 40. Timp: însorit. Arbitri: Răzvan Aldea, Daniel Nagy, Silviu Mărginean. Observator: Ioan Duma.

Viitorul Șelimbăr:

[team1]

Rezerve: 1. Neacșa, 12. Chirca, 10. Stoia, 4. Niță, 11. Bolta

Antrenor: Ioan Luca

Unirea Miercurea Sibiului:

[team2]

Rezerve: Albean, B. Banea, A. Ciorogariu, Mintescu

Antrenor: Nicolae Grădinar

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.