JSport.ro

Bucurie mare la Șeica Mare după ce echipa locală a câștigat seria I a Ligii a V-a și a promovat în eșalonul patru. Conducerea clubului așteaptă acum finanțarea de la primăria din localitate pentru a fi sigură de participarea în sezonul viitor al Ligii a IV-a.

Jucătorii campioanei au declanșat fiesta după ultima partidă disputată pe teren propriu cu Gura Râului, scor 5-0, meci după care Spicul a devenit matematic campioană. Cu 38 de puncte, Spicul a devansat la finalul sezonului Vulturul Poplaca, 36 de puncte, și Leii Șura Mică, 32 de puncte. Echipa a avut cea mai bună ofensivă a seriei, 55 de goluri marcate, și a doua defensivă, 26 de goluri primite, un gol mai mult decât Vulturul Poplaca (25).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În finala ”Cupei”

Spicul Șeica Mare își așteaptă adversarul din finala Cupei României – faza județeană, care va fi desemnat joi între AS Bradu și Hermannstadt II. Spicul a ajuns în această fază a competiției după ce a învins pe rând Gloria Loamneș (3-0), Cetate Slimnic (3-2), Progresul Terezian (5-0) iar în semifinale accesul mai departe a fost facilitat de retragerea echipei din Cisnădie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.