JSport.ro

Spicul Șeica Mare s-a impus cu scorul de 3-1 în fața formației FC Curciu în Super Cupa Ligii a V-a organizată pe stadionul din Copșa Mică. Meciul a reunit câștigătoarea Cupei României – faza județeană, și câștigătoarea Cupei Ligii – zona Mediaș.

Formația din Șeica Mare a început mai determinată meciul și a deschis scorul în minutul 6 prin Daniel Vlaic. FC Curciu a egalat până la pauză după o lovitură de colț. Mingea centrată în zona careului de 6 metri a fost împinsă în poartă de Răzvan Tărnu în minutul 36. La pauză, Spicul a intrat în avantaj după reușita excepțională a lui Robert Manole din minutul 40, șut direct în vinclu din voleu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă cele două formații s-au întrecut în ratări pentru ca, în minutul 87, Gheorghe Vârlan să mai puncteze o dată pentru Șeica Mare. Plecat la limita offside-ului, Vârlan nu a mai fost urmărit de fundașii adverși dar nici de portar, aceștia refuzând să mai joace faza, astfel că atacantul Spicul a îndeplinit o simplă formalitate. 3-1 rezultat final prin care Spicul Șeica Mare devina prima câștigătoare a Cupei Ligii a V-a.

Poza primarilor

La finalul meciului primarii celor două localități au realizat împreună o fotografie strângându-și mâna chiar dacă în timpul meciului au fost adversari aproape direcți. Dacă primarul din Șeica Mare a luat loc doar pe banca de rezerve manifestându-se cu pasiune la fiecare fază mai încinsă, primarul din Curciu s-a aflat în primul 11 al echipei.

Caniculă la ora jocului

Partida s-a jucat la ora 17:00 la Copșa Mică pe o vreme aproape caniculară. 32 de grade au fost la startul partidei, ceea ce a determinat și o asistență slabă în tribune, aproximativ 30 de spectatori. Mai mulți fani așteaptă jucătorii Spicului duminică, 3 septembrie. Clubul de pe Visa va debuta în Liga a IV-a în fața uneia din cele mai puternice echipe ale acestui sezon, Viitorul Șelimbăr, pe teren propriu, începând cu ora 11:00.

Spicul Șeica Mare:

Rezerve: 12. Tincu, 3. Tolciu, 16. Vîrlan, 14. Filip

Antrenor: Ioan Moga

FC Curciu:

Rezerve: 4. Deac, 6. Lupu

Antrenor: – 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.