JSport.ro

În fața a peste 500 de spectatori, care au profitat duminică de vremea superbă din Parcul Sub Arini, Voința Sibiu a dat recital în fața Spicului în prima rundă a returului Ligii a IV-a. 

Vremea senină n-a anunțat ”ploaia” de goluri ce s-a abătut pe terenul II al stadionului Municipal. Primii care au marcat au fost oaspeții în minutul 9 prin Neamțu, printr-un țut de la distanță ce l-a surprins nepregătit pe portarul Voinței. Rezultatul s-a întors după doar 7 minute, Spinciu (min. 13) și Șerban (min. 16) punctând după grave erori ale defensivei oaspete.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Voința s-a desprins după o ”triplă” senzațională a lui Alexandru Belciu, aflat la debut, care a înscris de 3 ori consecutiv în doar 4 minute (’35, ’37 și ’39). Una dintre reușite a făcut deliciul spectatorilor după ce mingea a ”curățat” vinclul porții lui Muntean. Spectacolul primei reprize s-a încheiat abia în minutul 45 cu golul cu numărul 6, autor George Enache.

Belciu avea să înscrie pentru a patra oară în această partidă în minutul 57 (7-1), ”imitat” la cealaltă poartă de Voicu după doar un minut (7-2). Marian Budică (min. 77) și Marinel Sumuțiu (min. 89) și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor pentru scorul etapei, 9-2.

30 de juniori ai clubului au însoțit arbitrii și jucătorii

Moment inedit și, probabil, unic în istoria Ligii a IV-a sibiene, la începutul meciului. Arbitrii și jucătorii celor două formații și-au făcut apariția pe gazon însoțiți de 30 de juniori ai clubului Voința. Copiii, îmbrăcați în verde, provin din toate cele 3 grupe ale clubului: Sibiu, Săliște și Poiana Sibiului. Vom reveni cu un articol dedicat lor.

Revista meciului

Fanii prezenți duminică au primit din partea Ligii Suporterilor Sibieni o revistă dedicată meciului, în care cititorii au găsit, printre altele, și o fotografie document a echipei Șoimii Sibiu din 1975. Revistele au fost distribuite gratuit.

Etapa viitoare, Voința se deplasează la Miercurea Sibiului, duminică, de la ora 11:00, iar Spicul va primi vizita echipei Sparta Mediaș în aceași zi și de la aceeași oră.

Voința Sibiu – Spicul Șeica Mare 9-2. Stadion: Municipal II. Spectatori: 500. Timp: senin, cald. Arbitri: Roxana Recorean, Cristian Mailat, Despina Mărgineanu. Observator: Marian Bordean.

Voința Sibiu:

[team1]

Rezerve: 12. Mircea, 28. Savin, 20. Gligor, 90. Pandea, 19. Floarea.

Antrenor: Nicolae Pițigoi

Spicul Șeica Mare

[team2]

Rezerve: 14. Popa, 10. Dinică, 18. Filip, 13. Rădac, 6. Damaschin, 2. Presecan, 8. Muntean

Antrenor: Constantin Suciu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.