JSport.ro

Ocupanta locului secund în Liga a IV-a, Viitorul Șelimbăr, își respectă blazonul până la final în ciuda faptului că după această etapă nu mai are șanse nici teoretice de a mai juca barajul. Șelimbărenii au învins miercuri seara cu 7-1 în meciul considerat pe teren propriu dar disputat pe arena oaspeților, la Șura Mare.

Cu 3 titulari pe bancă, Corcoveanu, Medeșan și Mircea Popa, Șelimbărul a înscris prima dată în minutul 21 prin Paul Mila. La pauză, gazdele și-au dublat avantajul, 2-0, după reușita lui Mihai Dumitra, min. 37.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La doar 5 minute de la reluare Bobeș se înscrie și el pe lista marcatorilor iar din minutul 66 scorul devine 4-0, autor Radu Corcoveanu. Singurul gol al oaspeților îi aparține nou intratului Crsitian Pascu care fructifică cu șut puternic o acțiune pe partea dreaptă. Până la final Șelimbărul a mai punctat de 3 ori în minutele 76, 86 și 90 prin Adrian Cozma, Andrei Halmagy și, din nou, Lucian Bîgu.

Prin cele 7 goluri înscrise în poarta Athleticului, Viitorul a contribuit cu încă puțin la zestrea extrem de bogată de goluri primite a defensivei Șurii Mari, 117. Este totuși a doua cea mai slabă apărare din campionat după ASA Sibiu, echipă care a primit 123 de goluri în 24 de meciuri.

Tot miecuri, de la ora 18:00, Păltiniș Rășinari a învins cu 4-1 AFC Agnita și a obținut matematic participarea la barajul de promovare în Liga a III-a, cu două etape înainte de finalul sezonului.

Viitorul Șelimbăr:

[team1]

Rezerve: 16. Cocorveanu, 19. Ciolan, 14. Medeșan, 15. Popa, 5. Cozma. Antrenor: Ionuț Cozma

Athletic Șura Mare

[team2]

Rezerve: 9. Pascu, 8. Presecan, 4. Imoza, 15. Măsaru, 16. Toader, 23. Sârbu, 12. Toma Antrenor: Răzvan Nițu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.