JSport.ro

7 goluri, 3 penalty-uri, 1 jucător eliminat, 2 răsturnări de scor, multe proteste. Rezumatul pe scurt al celui mai spectaculos meci al rundei cu numărul 18 în Liga a IV-a: Voința Sibiu – Păltiniș Rășinari 3-4.

Oaspeții au deschis primii scorul pe stadionul din Parcul Sub Arini. Voința a revenit spectaculos și în 30 de minute a marcat de 3 ori, una din reușite din penalty. Tot din penalty au redus din diferență rășinărenii cu puțin timp înainte de pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partea secundă a continuat la fel de spectaculos cu ocazii frumoase la ambele porți. Un gol spectaculos de la 20 de metri și un penalty acordat cu cântec cu 5 minute înainte de final a întors punctele în tabăra Rășinariului precum și protestele la adresa arbitrajului care, până atunci, veneau în special de pe banca ”alb-albaștrilor”. Sibienii au contestat minute în șir lovitură de pedeapsă, situație care s-a amplificat doar printr-o eliminare a fundașului Sumuțiu.

În runda următoare, Voința Sibiu va juca din nou pe teren propriu, cu Viitorul Șelimbăr, marți, 23 aprilie, de la ora 19:30, iar Păltiniș Rășinari va evolua în Valea Ștezii în compania celor de la Sparta Mediaș, sâmbătă, de la ora 11:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.