JSport.ro

Vineri seara, ASA Sibiu și Voința Sibiu au deschis prima etapă a returului printr-un meci spectaculos în care s-a marcat de 8 ori. 16 martie 2018 va rămâne în istoria fotbalului sibian ca data în care la Sibiu s-a jucat primul meci oficial în nocturnă.

Pe o ploaie măruntă și deasă, aproximativ 100 de spectatori au fost în tribunele terenului II, sintetic, al stadionului Municipal. N-au lipsit fanii Voinței, 30 de membri ai Peluzei Sud au încins atmosfera printr-un spectacol de lumină și sunet gustat din plin de jucătorii ”alb-verzi”. Devotamentul fanilor a fost răsplătit în teren cu 5 goluri marcate consecutiv de băieții lui Pițigoi și o dominare categorică. Până în minutul 70 când ASA Sibiu a beneficiat de o lovitură de pedeapsă transformată cu precizie. Alte două neglijențe în defensiva oaspeților le-a permis gazdelor să restrângă aproape la minim diferența pe tabelă, 3-5 scor final.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Galeria Voinței a asigurat fondul sonor pe toată durata partidei iar în prima repriză au afișat un banner prin care și-au exprimat atașamentul față de echipa favorită: ”Când bezna îngroapă România/ Nouă, Voința ne e făclia”.

 

Evoluția scorului:

0-1: Cristi Tiric finalizează cu șut de la 16 metri, la firul ierbii, o acțiune personală;
0-2: Dugulan dublează avantajul Voinței cu un șut de senzație de pe partea stângă la vinclul porții lui Budai;
0-3: Centrare de pe poartea stângă, înscrie cu capul Alex Pîntia.
0-4: După pauză, ”alb-verzii” își continuă dominarea și punctează la capătul unei acțiuni superbe în care Ionuț Frățilă a atras după el portarul și fundașul gazdelor, pentru a pasa apoi fin cu călcâiul lui Pîntia care a înscris în poarta goală.
0-5: Alex Pîntia își întregește hattrick-ul printr-un șut în forță în vinclul scurt.
1-5: Cu 20 de minute înainte de final, ASA-ul beneficiază de un penalty după o fază care nu părea să pună în pericol poarta Voinței. Transformă Ghizășan cu precizie. Video:

2-5: Defensiva Voinței se relaxează și Ghizășan nu iartă nici a doua oară.
3-5: Cu 5 minute înaintea încheierii meciului, Gheorghe stabilește scorul final marcând al treilea gol consecutiv, și pe parcursul a doar 15 minute, pentru ASA.

ASA Sibiu – Voința Sibiu 3-5. Stadion: ”Sintetic” Municipal. Spectatori: 100. Timp: ploios. Arbitri: Alexandru Dincă, Adrian Prodan, Adrian Drăgan. Observator: Ovidiu Muntean

ASA Sibiu

[team1]

Rezerve: 24. Bogdan, 3. Pandea, 17. Paraschiv, 11. Eremia, 13. Avram, 26. Gheorghe

Antrenor: Ioan Hila

Voința Sibiu

[team2]

Rezerve: 78. Dandler, 4. Creangă, 90. Pandea, 19. Băra, 13. Clej, 11. Gligor

Antrenor: Nicolae Pițigoi

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.