JSport.ro

Unirea Miercurea Sibiului a obținut a șaptea victorie a sezonului după ce a învins duminică Voința Sibiu cu scorul de 2-0. Cu 22 de puncte, trupa pregătită de Nicolae Grădinar a ajuns acum pe locul 4 la egalitate de puncte cu Măgura Cisnădie, ocupanta poziției a treia. 

După o primă repriză albă în care gazdele au avut un gol anulat, marcat cu mâna de Roman a urmat o parte secundă mai prolifică pentru uniriști. Adrian Roman a deschis scorul în minutul 51 iar Sergiu Diță l-a majorat după 20 de minute stabilind scorul final 2-0. Echipa oaspete n-a amenințat prea serios în niciun moment poarta lui Ciorogariu astfel că punctele au rămas în siguranță la Miercurea Sibiului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

20 de fani sibieni și-au însoțit favoriții la Miercurea

O galerie numeroasă formată din aproximativ 20 de suporteri a însoțit Voința la meciul de duminică. În ciuda vremii foarte rece și a ceții dense de la ora jocului, aceștia au asigurat o atmosferă plăcută pe stadion cântând pe toată durata jocului.

Miercurea, meci greu la Cisnădie, în ”Ștrand” vine Progresul

În runda următoara, Unirea Miercurea Sibiului va întâlni Măgura Cisnădie într-un veritabil derby pentru locul 3. De partea cealaltă, la Sibiu, Voința va primi vizita Progresului Terezian, unde, de asemenea, cele două echipe sunt vecine de clasament (locurile 6-7). Ambele partide încep sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 11:00.

Unirea Miercurea Sibiului – Voința Sibiu 2-0 (0-0). Stadion: Miercurea. Spectatori: 50. Timp: foarte rece, ceață. Arbitri: Cristian Girnod, Daniel Nagy, Despina Petre Mărgineanu (toți din Mediaș). Observator: Cosmin Ocneriu (Mediaș)

Unirea Miercurea Sibiului:

[team1]

Rezerve: 1. Broscătean, 4. Matieș, 3. Munteanu, 7. Olteanu

Antrenor: Nicolae Grădinar

Voința Sibiu:

[team2]

Rezerve: 10. Frățilă, 3. Clej, 90. Pandea

Antrenor: Adrian Fușle

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.