JSport.ro

Invitată să participe la cea de-a VI-a ediție a Dolphin Cup, turneu cu circuit închis organizat de Academia Hagi și Viitorul Constanta, grupa 2010 pregatită de Daniel Murășan a avut parte de o experiență deosebită în plan fotbalistic. Juniorii sibieni au avut ocazia să întâlnească adversari deosebiți și să își măsoare forțele cu echipe puternice.

Cu trei victorii și trei înfrângeri înregistrate în cele trei zile de competiție, Interstarul a terminat pe un onorant loc 5 din 12 echipe participante.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

David Roșu, golgheter

În plus, David Roșu, căpitanul ”roș-albaștrilor” a cucerit titlul de golgheter la această categorie de vârstă fiind felicitat în mod personal de antrenorul echipei Viitorul Constanta, Gheorghe Hagi.

“Apreciez nivelul ridicat al competiției și al echipelor prezente, precum și efortul depus de jucătorii noștri. Mulțumesc numeroșilor nostri susținători pentru că ne-au fost alături. Mulțumim organizatorilor, în special lui Teddy Drăgan, pentru invitația făcută și îi felicităm pentru reușita turneului. În numele meu cât și al grupului dorim să mulțumim în mod deosebit atât personalului de la Restaurant Aurora Mamaia, îndeosebi lui Chef Nelu Chiriță, pentru serviciile oferite și atentia acordata copiilor noștri, cât și personalului de la hotel Delta. Ne dorim să continuăm să creștem încet dar sigur de la zi la zi“, a declarat antrenorul Daniel Murășan.

Lotul echipei Interstar Sibiu a fost compus din: Alex Mitroi si Vlad Cioroagă – portari, Luca Visea, Matei Oprea, David Sima, Paul Jianu, David Roșu, Alex Bucșe, Cristian Luca, Bogdan Stroia, Luca Marinoiu și Luca Neaga – jucători de camp.

Rezultate:

Academia Hagi – Interstar 6-3
Interstar – Athletic Slatina 12-3
New Star București – Interstar 3-2
Interstar – Dinamik Craiova 0-3
Interstar – New Star București 5-2
Interstar – Champion București 2-1

foto și text: facebook – ASFC Interstar Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.