JSport.ro

Echipa care învingea Hermannstadt II cu 2-1 în chiar prima etapă a campionatului a fost nimicită în retur de ”alb-roșii” pe Municipal cu 7-0. Este doar a patra înfrângere pentru trupa de pe Hârtibaci care a încasat în acest joc jumătate din golurile pe care le-a primit în toate celelalte 14 jocuri disputate până acum.

Lapovița și chiar ninsoare pe alocuri au făcut ca spectacolul din teren să nu fie accesibil și spectatorilor. Tribunele ”Municipalului” au fost goale la ora meciului în care Moldovan a deschis balul în chiar minutul 1 iar Bratu a dublat avantajul în min. 10. Nasta a stabilit scorul pauzei în minutul 21.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În mitanul secund, pe lista marcatorilor și-au mai făcut loc Bratu (min. 53), Găman (min. 60), Bruslea (min. 75) și din nou Moldovan (min. 76).

În runda următoare, ”alb-roșii” se deplasează la Cisnădie pentru derby-ul cu Măgura, învingătoare ieri în fața liderului FC Avrig. CS Agnita va avea parte de un nou dificil în compania viceliderului Păltiniș Rășinari.

Hermannstadt II – CS Agnita 7-0
Stadion: Municipal (Sibiu). Spectatori: 20. Vreme: lapoviță, rece. Arbitri: Mihai Croitoru, Adrian Prodan, Ștefan Vasile (toți din Sibiu). Observator: Laurențiu Ducu

Hermannstadt II:

[team1]

Rezerve: 22. Iacob – 4. Bruslea, 13. Dragusin, 16. Gheorghiu, 15. Popa, 17. Comsa și 7. Savu.

Antrenor: Marian Mărgărit

CS Agnita: 

[team2]

Rezerve: 31. Veza, 11. Midrigan, 5. Robu, 27. Dorin

Antrenor: Mircea Vasile

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.