JSport.ro

Cetate Slimnic și-a inaugurat noul stadion construit spectaculos pe un deal din vecinătatea localității în partida disputată sâmbătă în compania liderului Spicul Șeica Mare, în etapa a XI-a. ”Roș-albaștrii” au realizat o remiză, 2-2, după ce au condus cu 1-0.

Motiv de mândrie pentru localnici și pentru clubul Cetate, sâmbătă, la Slimnic. Echipa din Liga a V-a și-a inaugurat cocheta arenă săpată pe dealul din apropierea localității. Perspectiva panoramică oferită de la nivelul gazonului încadrează stadionul între cele mai pitorești din județul Sibiu, alături de arenele din Rășinari, Gura Râului, Avrig, Tălmaciu sau Bradu (ultimele trei prin prisma panoramei munților Făgăraș).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Neînvinsă până la ora meciului, Spicul Șeica Mare s-a văzut rapid condusă prin reușita de excepție a lui Cristopher Schieb, șut puternic sub bară de la distanță. Liderul a revenit rapid pe tabelă și a preluat conducerea în doar câteva minute prin ”dubla” lui Iosif Bucșe. Gazdele au avut ultimul cuvânt și astfel noua arenă a fost ”udată” și cu 1 punct în clasament, nu doar de ploaia puternică de la începutul partidei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.