JSport.ro

Păltiniș Rășinari n-a oferit nicio șansă Voinței în meciul din etapa a V-a disputat pe Valea Ștezii. Trupa lui Năstase s-a impus cu 7-1 (4-0) într-o partidă pe care a dominat-o total.

Bogdan Frățilă a deschis scorul pentru gazde în minutul 7 iar Andrei Stoia l-a majorat în minutul 17 finalizând perfect un contraatac. Revenit după suspendarea de 6 etape, Adi Greavu a punctat pentru 3-0 din lovitură liberă, executată precis în minutul 30 (video jos):

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După alte 4 minute Bogdan Frățilă a mai punctat o dată pe tabelă stabilind scorul pauzei, 4-0. Silviu Rogozan a deschis lista marcatorilor din partea secundă în minutul 55 iar Voința le amintește fanilor veniți la Rășinari că se află pe teren abia în minutul 61 când Budică reduce din diferență. Sibienii au șansa golului doi patru minute mai târziu irosesc o ocazie clară din poziție unu la unu cu Piko care respinge șutul trimis în el. Pe contraatac, Bogdan Frățilă își întregește hattrick-ul, 6-1 în loc de 5-2. Ciprian Atodiresei înscrie ultimul pentru echipa ”alb-albaștrilor” în minutul 78.

În urma victoriei, Rășinariul urcă pe locul 4, la egalitate cu Sparta Mediaș, 10 puncte, în timp ce Voința rămâne cu 1 punct acumulat în 5 etape, pe penultima poziție a clasamentului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.