JSport.ro

dsc_0492Păltiniș Rășinari rămâne pe poziția fruntașă a Ligii a IV-a și după runda cu numărul patru. Formația de pe Valea Ștezii n-a dat nicio șansă Voinței în meciul de astăzi, mai ales în repriza secundă.

Adrian Baciu a deschis scorul pentru gazde în minutul 18 după o gravă eroare a portarului sibian care i-a pasat direct jucătorului rășinărean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din nou egalitate, 1-1, a fost în minutul 24 după un  penalty acordat fără ezitare. Sibienii au cerut chiar cartonașul roșu după ce Ionuț Frățilă, scăpat singur către poartă, a fost faultat de portar. Noul regulament pare însă să dea dreptate arbitrului care are dreptul să acorde doar ”galben” dacă portarul are intenția de a juca mingea. Darius Câmpean a transformat.

Moralul sibienilor a fost afectat după doar două minute (26). La faza imediat următoare, o ieșire imprecisă pe centrare a portarului Voinței a fost taxată de Adrian Greavu, 2-1, scor înregistrat și la pauză.

În repriza a II-a a fost suficientă o cădere inexplicabilă a echipei pregătite de Cristian Cotoară pe durata a doar 5 minute. ”Alb-verzii” au primit cinci goluri în minutele 53, 56 și 58 prin Bogdab Chirilă (gol cu capul după o minge revenită din bara transversală), Andrei Voina (contraatac) și, respectiv, Adrian Baciu (șut plasat la vinclu din afara careului de 16 metri.).

Păltiniș Rășinari învinge cu 5-1 un joc controlat în cea mai mare parte și se instalează confortabil în poziția de lider amenințată momentan doar de surpriza Viitorul Șelimbăr și FC Avrig (care are un meci mai puțin disputat).

În etapa a V-a Păltiniș Rășinari se va deplasa la Miercurea Sibiului pentru derby-ul cu Unirea în timp ce Voința Sibiu va avea parte de primul adversar aparent mai accesibil (după ce a întâlnit primele 4 clasate în primele 4 runde), Athletic Șura Mare.


Arbitri: Ioan Răzvan Cucerzan (Sibiu), Adrian Florin Epure (Orlat), Raul Cornea (Sibiu).

Observator: Sorin Cornel Lucescu.


Păltiniș Rășinari:

Imagini pentru paltinis rasinari

[team1]

Rezerve: 4. Atodiresei, 4. Judeanu, 11. Baca, 15. Comșa, 21. Pop, 13. Apostu, 9. B. Frățilă

Antrenor: Adrian Iliuț


LSS Voința Sibiu:

Imagini pentru lss vointa sibiu

[team2]

Rezerve: 14. Sărățean, 29. Kucsinski, 21. Cîndea, 90. Pandea, 5. Ciolan, 2. P. Bădărânză

Antrenor: Cristian Cotoară


Într-un alt meci disputat azi, un rezultat surpriză, FC Tălmaciu – ASA Sibiu 1-3.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.