JSport.ro

DSC_0022La aproape 35 de ani, Radu Mircea Neguț a renunțat la cariera de fotbalist, într-un meci cum nu se putea mai frumos. La ultima partidă ca jucător, Radu Neguț a marcat trei goluri și a fost căpitan de echipă.

În urma unei cariere de succes, încununată cu peste 80 de goluri în eșaloanele superioare ale României și nu numai.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Radu Neguț a avut parte de o retragere incredibil de frumoasă. La începutul meciului acesta a fost premiat de primarul Cisnădiei pentru întreaga activitate, în vreme ce pe teren, Radu și-a făcut cel mai frumos cadou posibil, a înscris de trei ori în poarta echipei care a câștigat Liga a III-a, Seria a IV-a.

Neguț: „Nici dacă era regizat nu ieșea așa bine”

Imediat după meciul cu Poli Timișoara, Radu Neguț a acceptat să vorbească despre ultimul său meci, fiind de-a dreptul încântat de atmosfera creată la jocul cu Poli Timișoara.

Radu, te mai retragi după prestația de vineri?

Radu Neguț: „Mai bine de atât nu am cum să joc la nivelul ăsta așa că mă retrag. Chhiar mă retrag împăcat,nu vreau să ma huiduie lumea pe stadion. Am pornit pe alt drum, decât să faci trei lucruri mai bine faci unu ca lumea”

Te-ai gândit că o să marchezi trei goluri?

Radu Neguț: „Aș minți dacă aș spune că m-am gândit să marchez trei goluri. Am dorit să fac un meci bun, nici dacă era regizat nu ieșea atât de bine”

Cum te simți acum, că te-ai retras?

Radu Neguț: „Sincer îți spun, eu am considerat că am terminat cu fotbalul de înaltă performanță când s-a desființat Voința. Apoi când m-au chemat la Cisnădie la Liga a IV-a, am mers de plăcere. Apoi nici la Liga a III-a, nu am vrut să joc dar am rămas. Am jucat pentru că efectv m-am simțit bine, o să-mi lipsească atmosfera din fotbal. Mă bucur că am încheiat cu o impresie bună, am terminat la Liga a III-a, eu 90% din carieră am jucat în primele două divizii”.

De-a lungul carierei Radu Neguț a jucat pentru echipe precum Inter Sibiu, Forex Brașov, Voința Sibiu, FC Argeș Pitești, Gaz Metan Mediaș, Al Etifaq, iar lista poate continua. În acest moment Neguț se ocupa de impresariat și manageriază una dintre cele mai cochete săli de fitness din Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. un pacalici burtos care nu a facut nimic in fotbal.
    impresariatul pe care il face e de fapt paravan pentru bani coman, care aduce jucatori la astra si isi ia si el partea, ca deh.
    unul din motivele pt care budescu a ajuns in liga a IIa din china a fost sa fie si “baetii” implicati, altfel juca dracu la o echipa mai rasarita.
    ok, call me hater…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.