JSport.ro

Pe un ger cuprinzător, dinspre terenul sintetic din Valea Aurie se aud chiote de copii. Sunt ”puștii” lui Juventus Sibiu, grupa 4-8 ani, veniți la teren alături de părinți pentru o ultimă alergare cu mingea înaintea vacanței dar mai ales pentru o întâlnire cu trimișii Moșului.

Pe ”iarbă” e mult entuziasm. Se aleargă cu mingea de la o poartă la alta în timp ce la vestiare micii juventini sibieni primesc unul câte unul noul trening inscripționat ”Juventus Sibiu”. Totul se întâmplă sub atenta îndrumare a profesorilor Darius Câmpean și Gabriel Tănase. Din staff lipsește Mircea Popa, nu și de pe buzele copiilor care întrebă de el.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La un semn toți copiii se adună lângă poartă pentru o poză de grup și pentru a primi ulterior pungile de Crăciun. Fiecare își așteaptă cuminte ordinea dar curiozitatea specifică vârstei îi transformă rapid în mici devoratori de cadouri. Se reunesc apoi într-o nouă poză alături de părinți. Este tabloul de final de an al celor care, peste an vor păși pe urmele performanțelor realizate de echipa mare a clubului de minifotbal Juventus Sibiu.

Pentru sprijin, antrenorii au dorit să mulțumească sponsorilor Massimo Spagli (Subway Veștem), Horațiu Bujac (White Rabbit) și Sorin Constantinescu (Cariocas Cafe).

Dublă campioană națională la minifotbal, în 2013 și 2015, Juventus Sibiu a ajuns în acest an în finala Champions League pe care a cedat-o la penalty-uri, scor 2-3, în fața formației Aramis SE – Mad Dogs.

Înființată în 2010, Juventus Sibiu a câștigat 15 trofee din 22 turnee disputate în cinci ani de competiții.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.