JSport.ro

Returul campionatului județean, Juniori F (copii născuți în anii 2006/2007 și mai mici), a debutat în week-end cu două rezultate suprinzătoare. În derby-ul seriei, AS Copșa Mică a învins cu 3-2 liderul neînvins, Interstar Sibiu II, iar LSS Voința Sibiu a trecut pe teren propriu cu 1-0 de CSȘ Mediaș.

Pe stadionul Voința din cartierul Ștrand, trupa pregătită de Viorel Jurcă a realizat o surpriză imensă ce arată că echipa se află în progres lent dar sigur. După o primă parte a campionatului în care au câștigat doar un joc, ”alb-verzii” au dat peste cap înfrângerea din tur în fața medieșenilor, 1-9, și i-au dovedit sâmbătă cu 1-0 prin golul marcat de Marian Găman în partea secundă din penalty.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Viorel Jurcă: ”Sunt foarte mulțumit de rezultat și de progresele echipei, chiar dacă nu ne-a fost ușor în această pauză de iarnă. Am pierdut câțiva jucători dar au venit alți 4. Dar aici se vede munca unui antrenor, asta e treaba lui, să pună în valoare jucătorii pe care îi are pentru a obține cele mai bune rezultate. Echipa începe să se lege dar rezultatul de azi este o surpriză mare”, a precizat antrenorul sibian.

Voința Sibiu: Kasian Opriș, Victor Raica – Sebastian Voicu, Marian Găman, Andrei Roșca, Mario Raica, Alexandru Rădulescu, Eduard Mihuțescu, Alexandru Radosovici, Gabriel Morariu, Sebastian Creangă, Andrei Hila, Alexandru Boidocan, Leonardo Botezatu, Adrian Tcaciuc.
Antrenor: Viorel Jurcă

CSȘ Mediaș: Marius Apahidean, Andrei Bato, Răzvan Blajan, Dan Budescu, Alexandru Burnete, Cristian Călburean, Dorian Cândea, Rareș Celmare, Tudor Chișu, Dragoș Gross, Marcus Horhoi, Alex Lupu, Raul Macaveiu, Iulian Mamalaucă, Lucas Manciu, Mihai Ogneriu, Antonio, Popescu, Gabriel Rus, Bogdan Tulipan, Ionuț Urda, Denis Varga.

Arbitru: Adrian Comăniciu

Un meci la categoria F cuprinde două reprize a câte 25 de minute iar echipele sunt formate din 7 jucători.

Rezultatele etapei a X-a:

Voința Sibiu – CSȘ Mediaș 1-0
AS Copșa Mică – FC Interstar II 3-2
AS Copșa Mică II – FC Interstar I 0-4
Zenit – ASA Sibiu, amânat.

Clasament

Etapa viitoare:

ASA Sibiu – LSS Voința Sibiu, 18.03., ora 13:00
CSȘ Mediaș – Copșa Mică II, 17.03., ora 16:30
Interstar I – Copșa Mică, 18.03., ora 16:00
Interstar II – Alma II, 18.03., ora 16:00
Alma I – Zenit, 18.03., ora 16:00

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.