JSport.ro

Joi seara, jucătorii Voinței Sibiu au acceptat propunerea suporterilor echipei de a juca un meci demonstrativ 11 contra 11. Provocarea n-a fost deloc demonstrativă iar pe parcursul celor aproximativ 60 de minute n-a fost loc nici de glume.

”Alb-verzii” au reluat pregătirile încă de săptămâna trecută la baza sportivă a stadionului Municipal unde se antrenează de 3 ori pe săptămână. Până la primele jocuri amicale, echipa Voinței a susținut joi un meci școală împotriva unei formații a Peluzei Sud, galeria echipei sibiene.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aparent un meci deschis mai mult amuzamentului și relaxării și mai puțin fotbalului, partida disputată în nocturnă a fost exact contrariul. Ploaie rece și deasă și bălțile de pe teren au contribuit în plus la jocul fără menajamente. Defensiva fanilor a rezistat 15 minute fără gol iar la pauză (după 30 de minute), scorul era doar 2-1 pentru Voința, peluziștii fructificând unul din cele două șuturi expediate pe spațiul porții. Proporțiile au fost limitate și de goalkeeper-ul fanilor, Florescu, remarcat mai în glumă, mai în serios, și de atacanții Voinței. În partea secundă, partida a continuat în același mod cu echipa Voinței la asediu și cu alte 3 goluri în poarta peluziștilor, 5-1 scor final.

Încep jocurile amicale

Trupa ”alb-verde” și-a programat primele jocuri amicale cu Păltiniș Rășinari și Silvatex Orlat. Cu primii, Voința va juca joi, 31 ianuarie, de la ora 21:00, pe ”Cutiuță”, iar o săptămână mai târziu, de la aceeași oră și pe același teren, cu echipa Orlatului. Sibienii vor mai întâlni Unirea Miercurea Sibiului la o dată care va fi stabilită ulterior

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.