JSport.ro

În această vară clubul sibian CS Sion a decis să se mute la Săliște după ce a promovat în Liga a IV-a, acolo unde a primit sprijin din partea autorităților locale. Clubul Sion s-a înscris astfel în eșalonul patru, a format o echipă de juniori A1 iar din această iarnă vor apărea cel puțin 3 grupe noi de juniori: C, D și E.

Echipa se identifică acum tot mai mult cu comunitatea sălișteană care îi oferă tot spijinul. Juniorii sunt doar din localitate și beneficiază de condiții bune de pregătire chiar și pe perioada iernii. Administrația locală a oferit gratuit sala de sport.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De copiii cu vârste între 6 și 14 ani se ocupă în acest moment Nicolae Pițigoi și Laurențiu Preda în timp ce Andrei Bitu are în sarcină echipa de seniori.

Vizitați de Moș Crăciun

Moș Crăciun a făcut o vizită specială juniorilor la ultimul antrenament al echipei înaintea sărbătorii Nașterii Domnului. Copiii au fost plăcut surprinși, la acțiune participând întreg staff-ul clubului cât și primarul orașului Săliște, Horațiu Răcuciu.

CS Sion a evoluat în acest tur de campionat (atât seniorii cât și juniorii A1) pe terenul din localitatea Mag dar în curând meciurile de ”acasă” vor fi găzduite de arena din Săliște după terminarea lucrărilor de modernizare. Sionul a jucat sezonul trecut în seria Sibiu a liga a V-a, pe care a câștigat-o, promovând în eșalonul patru județean. Meciurile de pe teren propriu s-au disputat la Sibiu, pe stadionul Voința, însă din vara anului 2016 ”roș-galbenii” s-au mutat la Săliște unde au un proiect în derulare cu autoritățile locale din orașul sibian.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.