JSport.ro

Progresul Terezian s-a impus ieri pe ”Voința” în fața Spicului într-un meci pe care și l-a complicat singură pe final. Sibienii au avut 3-0 dar formația din Șeica a revenit la 3-2 și avut șansa egalării de mai multe ori în partea secundă. 

Partidă cu 5 goluri sâmbătă pe stadionul Voința acolo unde Progresul Terezian își dispută în acest sezon jocurile de pe teren propriu. Alin Mantea a deschis scorul în minutul 15 iar Cornel Joarză l-a majorat printr-o ”dublă” în minutele 34 și 38. Gazdele au dat semne de revenire chiar înainte de pauză când au redus din diferență prin Darius Nemeș, în minutul 45.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La doar 3 minute de la realuare (min. 48), Gabriel Bărbos a înscris al doilea gol al Spicului și din acest moment ritmul jocului a crescut intens. Șeica Mare a alergat continuu după egalare în timp ce Progresul s-a mulțumit să conserve rezultatul și să atace pe contraatac. S-a încheiat 3-2 cu nemulțumiri ale oficialilor oaspeți care au reclamat printre altele un penalty neacordat la Vlaic în partea secundă.

Pentru Progresul a fost a noua victorie în acest sezon care o menține pe un confortabil loc 6 în clasament. Spicul rămâne pe 10 cu doar 5 victorii bifate în 18 meciuri.

Tot ieri s-au mai jucat meciurile: AFC Agnita – Măgura Cisnădie 0-5, ASA Sibiu – Copșa Mică 0-3, Sparta Mediaș – FC Tălmaciu 1-0. Șelimbăr – AS Bradu nu s-a mai disputat. Azi, de la ora 16:30, Voința Sibiu întâlnește Păltiniș Rășinari pe Municipal II iar joi, de la 17:30, Interstar primește vizita celor de la Miercurea Sibiului într-un meci găzduit de stadionul din Rășinari.

Progresul Terezian – Spicul Șeica Mare 3-2. Stadion: Voința. Spectatori: 20. Timp: ploaie măruntă. Arbitri: Răzvan Luca, Andrei Iuga, Adrian Drăgan. Observator. Constantin Petca.

Progresul Terezian:

[team1]

Rezerve: 1. Ganea, 5. Docolim, 13. Amnășan, 16. Herman, 15. Vlaic, 14. Duca

Antrenor: Nicolae Ciupudean

Spicul Șeica Mare:

[team2]

Rezerve: 3. Ilieș, 4. Molosit, 2. Popa, 14. Banța, 17. Voicu, 11. Muntean, 18. Filip

Antrenor: Ioan Moga

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.