JSport.ro

Voința Sibiu și FC Tălmaciu au obținut sâmbătă seara primul punct în actuala ediției a Ligii a IV-a. Cele două au remizat, 2-2, în nocturnă, pe terenul II al stadionului Municipal.

Fără victorii în primele 3 etape, cele două echipe au arătat mai multă ambiție în joc în detrimentul calității. În prima parte a jocului, Voința a atacat intens poarta tălmăceană și a dat impresia că poate controla jocul. Sibienii au obținut un penalty în minutul 10, ratat de la căpitanul Sumuțiu, și au deschis scorul 3 minute mai târziu prin Alex Pîntia. ”Alb-verzii” și-au mai trecut alte situații de a-și dubla avantajul dar loviturile libere executate de Sumuțiu și Șerban au trecut ușor peste.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din minutul 30, cursul jocului s-a schimbat, Alex Aftenie egalând pentru Tălmaciu. Oaspeții au prin curaj și au mai punctat odată până la pauză, minutul 43, prin Ioan Tufiș care a recuperat o minge la 30 de metri și a șutat din alergare de la 16 metri în stânga portarului Voinței.

Partea secundă a fost săracă în ocazii dar meciul s-a animat în ultimele 10 minute. ”Alb-verzii” au pus timid la încercare poarta lui Achim dar au obținut egalarea în minutul 90+6 prin Adrian Pandea.

În runda următoare, Voința Sibiu se va deplasa la Rășinari iar FC Tălmaciu va primi vizita echipei Sparta Mediaș. Ambele jocuri se dispută sâmbătă, de la ora 11:00.

Voința Sibiu – FC Tălmaciu 2-2. Stadion: Municipal II. Spectatori: 100. Arbitri: Cristian Girnod (Mediaș), Nicolae Noaghiu (Valea Viilor), Cosmin Miclăuș (Târnava). Observator: Octavian Bran (Sibiu).

Voința Sibiu:

[team1]

Rezerve: 28. Savin, 19. Alecu, 23. Lixandrescu, 90. Pandea, 20, Gligor, 9. Budică

Antrenor: Nicolae Pițigoi

FC Tălmaciu:

[team2]

Rezerve: 8. Olariu, 6. Filimon, 14. Titirigă, 19. Stoica, 2. Beu, 21. Fekete, 9. Suciu

Antrenor: Adrian Bârză

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.