JSport.ro

dsc_0734Sion Săliște a obținut după șapte etape mult așteptata victorie. Nou-promovata s-a impus clar, scor 4-1, în deplasare, în fața formației Continental Sibiu.

Dragoș Cunțan a deschis scorul pentru oaspeți la capătul unei acțiuni individuale finalizată cu șut puternic din interiorul careului. Pănâ la pauză, avantajul s-a dublat după reușita lui Marian Păpădie care a înscris cu latul din pasa excelentă a lui Alex Costea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză, scorul devine 0-3 după reușita lui Alex Costea din fază fixă. Gazdele au redus din diferență printr-o reușită de excepție de la 20 de metri în vinclul porții dar ultimul cuvânt a fost tot al echipei oaspete. Cunțan a realizat ”dubla” din poziție de unu la unu cu portarul advers pe contraatac, stabilind scorul final, 1-4.

13307450_1740551886199488_487532171950830228_nAndrei Bitu: Experiența ligii a IV-a este total diferită de cea din eșalonul cinci

Președintele clubului Sion Săliște s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale și mai ales a tinerilor din lot. ”După prima victorie cu echipa de seniori în Liga a IV-a pot spune ca suntem mulțumiți ținând cont ca avem mulți jucători tineri. Trei dintre cele patru goluri au fost marcate de jucători sub 20 de ani. De fapt, din totalul de 10 goluri marcate în ultimele trei runde, 8 au fost semnate de tineri dub 20 de ani. Sperăm să începem să legăm echipa, valoric avem mulți jucători cu experiență. Cred că o să facem o figura frumoasă la prima noastră participare în Liga a IV-a, o experiență total diferită de Liga a V-a. Aici există terenuri mai bune, jucători care au jucat în liga 1 și se vede lucrul acesta. Bugetul nostru este de patru ori mai mic ca al Continentalului, de exemplu, și totusi nu ne sperie lucrul acesta pentru ca toți jucătorii nostri vin de plăcere și de multe ori pe cheltuiala lor. Țin să le mulțumesc pe această cale atât lor cât și sponsorilor și primăriei Săliște și cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm că în viitor vom face și performanță”, a precizat președintele clubului Sion, Andrei Bitu.

Stadion: Șura Mare. Spectatori: 20. Arbitri: Răzvan Aldea, Despina Mărginean, Silviu Mărginean (toți din Mediaș). Observator: Cosmin Ocneriu (Mediaș)

În urma victoriei, Sionul urcă pe locul 12 cu 4 puncte în timp ce Continental rămâne pe ultima poziție fără niciun punct acumulat. În runda ce urmează Sion Săliște va primi vizita echipei FC Tălmaciu, la Mag, în timp ce Continentalul se deplasează pe ”Pietricica” pentru meciul cu Progresul Terezian Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.