JSport.ro

FC Tălmaciu și Voința Sibiu au remizat sâmbătă, 1-1, într-un meci din cadrul etapei a XVI-a a Ligii a IV-a. Ambele goluri au fost marcate în partea secundă de Bârză și Fernea.

Partida de la Tălmaciu a fost marcată de un vânt puternic ce a pus uneori în pericol cele două porți. O primă repriză fragmentată de faulturi și lipsită de ocazii a fost completată de o parte secundă mult mai spectaculoasă. În minutul 60, Valentin Bârză a profitat de o eroare în defensiva sibiană și a deschis scorul printr-un șut la colțul lung. Voința a dat rapid semnalul revenirii și a punctat pentru prima dată după 5 minute însă reușita a fost anulată pentru offside. În minutul 70, Sebastian Fernea avea să aducă egalarea printr-un șut la colțul scurt, la firul ierbii, din afara careului de 16 metri. ”Alb-verzii” au mai avut până la final un șut în bara transfersală dar și un lob de la mare distanță al lui Ionuț Frățilă care a trecut puțin peste.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

20 de fani au încurajat Voința la Tălmaciu

O galerie numeroasă a încurajat Voința Sibiu pe tot parcursul meciului dar pentru prima dată în eșalonul județean sibienii au avut concurență. Câțiva copii din Tălmaciu și-au susținut organizat echipa având în față un banner ”Gașca unită”.

FC Tălmaciu

[team1]

Rezerve: Bârză, Barna, Boloboț, Țițirică, Toma

Antrenor: Adrian Bârză

Voința Sibiu

[team2]

Rezerve:

Antrenor: Nicolae Pițigoi

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.