JSport.ro

Fotbalul din Șura Mică are contur de ceva vreme, de când formația Leii evoluează în Liga a IV-a, însă acum a sosit timpul ca oficialii clubului să se gândească la viitorul fotbalistic al comunei, iar pentru a asigura continuitatea la nivel fotbalistic, conducătorii clubului Leii Șura Mică au organizat recent selecție pentru grupele de copii și juniori, eveniment în cădrul căruia au răspuns „prezent” peste 30 de copii.

Cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani, micuții fotbaliști s-au bucurat de o primă întâlnire organizată, oficiată în istoria recentă a comunei. Cert este faptul că fotbalul pare să ia amploare la Șura Mică, iar proiectul celor de la Leii, pare să își îndrepte tot mai mult atenția și spre sectorul juvenil.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne bucurăm că a existat un răspuns pozitiv din partea copiilor din localitate, pe viitor vom mai organiza acțiuni și pentru cei mai mari, pentru că ne dorim ca orice copil din Șura Mică să poată juca fotbal la echipa locală”, a declarat Marius Mitrofan, președintele echipei Leii Șura Mică.

Formația din Șura Mică este susținută de Consiliul Local și Primăria Șura Mică, dar și de sponsori inimoși, iar aici îi putem aminti pe Sorcani SRL, Pati Turean, Produsedebirou SRL, Teomtech, Artgaraj, iar lista este în continuare deschisă pentru cei care doresc să sprijine activitatea desfășurată de formația Leii Șura Mică.

În momentul de față echipa de seniori se află pe locul 13 în Liga a IV-a, lucru absolut admirabil ținând cont de faptul că echipa este alcătuită în mare parte din localnici.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.