JSport.ro

Viitorul Șelimbăr a disputat vineri prima partidă de verificare din noul an și a reușit să obțină și prima victorie la scor. Elevii conduși de Florin Maxim s-au impus cu 5-0 pe sinteticul de la Mediaș împotriva juniorilor elite de la Gaz Metan. 

La pauză scorul a fost 2-0 în favoarea șelimbărenilor, grație reușitelor lui Curtean care l-a executat cu sânge rece pe portarul advers cu un șut sec din în urma unei centrări venite după o combinație frumoasă și Neacșa care a înscris cu un șut puternic de la 20 de metri, fază la care goalkeeper-ul gazdelor a avut și el partea lui de vină.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Intrat după pauză Best Tegbo a făut 3-0 cu un șut de la 20 de metri, fază la care portarul medieșenilor s-a remarcat din nou negativ. Avea să fie 4-0 grație lui Cîrloanță, acesta a primit o pasă filtrantă, a rămas „cu joker-ul pe liber” și a înscris cu un șut în dreapta portarului. Scorul final a fost tabilit de Best Tegbo care a înscris de la 16 metri cu un șut imparabil lângă bara din dreapta portarului de la Gaz Metan

Următoarea partidă de verificare va avea loc vineri de la ora 14:00 la Vințu de Jos, unde Viitorul Șelimbăr se va duela cu CS Universitatea Alba Iulia din Liga a IV-a, grupare în fieful căreia se află mai mulți jucători cu experiența eșaloanelor superioare.

Viitorul Șelimbăr în prima repriză

Neacșu
Groza
Vișa
Ignat
Natea
Giura
Chindriș
Neacșa
Curtean
Cîrstean
Cîrloanțîă

Viitorul Șelimbăr în repriza secundă

Neacșu
Groza
Vișa
Natea
Chindriș
Best
Cîmpean
Ban
Tineiu
Moga
Cîrloanță

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.