JSport.ro

Viitorul Șelimbăr a disputat vineri prima partidă de verificare din noul an și a reușit să obțină și prima victorie la scor. Elevii conduși de Florin Maxim s-au impus cu 5-0 pe sinteticul de la Mediaș împotriva juniorilor elite de la Gaz Metan. 

La pauză scorul a fost 2-0 în favoarea șelimbărenilor, grație reușitelor lui Curtean care l-a executat cu sânge rece pe portarul advers cu un șut sec din în urma unei centrări venite după o combinație frumoasă și Neacșa care a înscris cu un șut puternic de la 20 de metri, fază la care goalkeeper-ul gazdelor a avut și el partea lui de vină.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Intrat după pauză Best Tegbo a făut 3-0 cu un șut de la 20 de metri, fază la care portarul medieșenilor s-a remarcat din nou negativ. Avea să fie 4-0 grație lui Cîrloanță, acesta a primit o pasă filtrantă, a rămas „cu joker-ul pe liber” și a înscris cu un șut în dreapta portarului. Scorul final a fost tabilit de Best Tegbo care a înscris de la 16 metri cu un șut imparabil lângă bara din dreapta portarului de la Gaz Metan

Următoarea partidă de verificare va avea loc vineri de la ora 14:00 la Vințu de Jos, unde Viitorul Șelimbăr se va duela cu CS Universitatea Alba Iulia din Liga a IV-a, grupare în fieful căreia se află mai mulți jucători cu experiența eșaloanelor superioare.

Viitorul Șelimbăr în prima repriză

[team1]

Viitorul Șelimbăr în repriza secundă

[team2]

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.