JSport.ro

Performanța-Ighiu-Hermannstadt55Rezultat surprinzător înregistrat de FC Hermannstadt Sibiu, în deplasare cu Performanța Ighiu. Gruparea lui Jean Gavrilă a arătat bine ăn deplasarea de la Ighiu, unde Zeivhert a marcat golul grupării sibiene. 

În prima repriză ambele echipe ar fi putut marca, însă cu un plus pentru divizionara terță. Golgheterul Performanței, Romică David l-a pus la încercare pe Zăvoi, însă goalkeeper-ul sibienilor nu s-a mai putut opune golului în minutul 68, în vreme ce Zeivhert a restabilit egalitatea 10 minute mai târziu, după o eroare a portarului Baba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un test util, un joc cu o echipă de Liga a III-a, pentru a ne măsura forțele și cu echipe superioare. Noi avem mulți tineri, în campionatul județean sunt câteva echipe foarte bun, restul fiind mai subțiri, am decis să mai facem o continuare antrenamente, pentru ca pauza să nu fie prea mare”, a declarat Jean Gavrilă, antrenor principal FC Hermannstadt Sibiu.

Sibienii se vor mai pregăti până în 15 decembrie, după care urmează vacanța. Reunirea este programată pe 13-14 ianurie, iar în ceea ce privește campania de transferuri, liderul din Liga a IV-a,  va fi preocupat să se întărească serios în această iarnă.

Iată cele două distribuții:

Performanța Ighiu: Baba – Bocșa (Cuprirom Abrud), Ov. Turuș, H. Marian, Toma, Filip, Negură, Bălaș, Giurgiu, S. Turuș, David

Rezerve: Potopea, Rodean, Cornea, Moga, Oniche, Bărculeț,

Antrenor: Adorian Himcinschi

FC Hermannstadt: Zăvoi – Criștiu, Ghenescu, Macrea (cpt.), Hila, Greavu, Trohin, Osogo, Mărginean, Flaic, Tineiu

Rezerve: Purcariu – Simion, Zeihvert, Bâgu, Nistor, Rodean, Câmpean, Avram,

Antrenor: Jean Gavrilă

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.