JSport.ro

Stadionul Municipal din Sibiu a intrat în reconstrucție aproape totală la începutul acestei veri. Lucrările au început în forță cu demolarea tribunelor construite pe maluri de pământ chiar dacă vremea rea a încetinit ritmul zilele trecute. SBSPORT.RO a realizat un fotoreportaj luni, 3 iulie, cu stadiul actual al lucrărilor.

Stadionul Municipal și-a schimbat în aceste zile forma dintr-una ovală într-o potcoavă iar în curând vor fi istorie jumătate din tribunele care se umpleau odata la meciurile Șoimilor, Interului sau Voinței. Peluza Nord (dinspre Autogara Q7/Hotel Parc) a fost demolată complet și se avansează acum spre tribuna II (dinspre sala Transilvania). Lucrările din această perioadă presupun escavarea malurilor de pământ și a gradenelor de beton și încărcarea lor în camioane. Coordonatorul șantierului a explicat situația care a afectat ușor ritmul șantierului: “Ploile de săptămâna trecută au îngreunat accesul camioanelor din cauza noroiului iar spălarea roților acestora era necesară de fiecare dată când părăseau incinta stadionului”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Luni activitatea era intensă. Se demolează în aceste zile tribuna a II-a și se lucrează în paralel la finisaje în Tribuna I, acoperită. Vor mai rămâne în picioare 3 sectoare din 4 ale Peluzei Sud care vor fi reabilitate în același mod precum tribuna mare. Tot în acest an se va reface și pista de atletism.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.