JSport.ro

fc-botosani-gaz-metan56Gaz Metan Mediaș a remizat 0-0 la Botoșani la capătul unei partide în care ambele formații și-au dorit victoria, însă centralul Marius Avram a fost cel care a ieșit cel mai mult în evidență, acordând patru eliminări, unele chiar nejustificate.

Partida de la botoșani a adus multe orgolii de ambele părți. Cei doi antrenori (Leo Grozavu și Cristi Pustai) au antrenat fiecare la echipa adversă, iar jucătorii au vrut să demonstreze foștilor antrenori că meritau mai multeș șanse în mandatul lor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida de la Botoșani a început cu o primă ocazie la poarta lui Pleșca, dar goalkeeper-ul medieșenilor s-a achitat bine de sarcini, scoțând din vinclu șutul lui Vașvari.

Până la pauză partida a fost echilibrată, iar după pauză a ieșit la rampă centralul Marius Avram acesta eliminându-l gratuit pe Miron de la gazde, acest lucru se petrecea în minutul 47. Trei minute mai târziu Marius Avram realizează greșeala făcută și îl elimină extrem de ușor și pe Susnjar.

În minutul 57, Golofca este și el eliminat, de această dată corect, acesta a simulat pentru a doua oară în partida de la Botoșani și a pirmit al doilea galben. Totuși nu avea să fie ultimul cartonaș roșu.

În minutul 87 Llullaku lovește bara porții lui Iliev, iar în minutul 90+3 Marius Avram arată cel de-al patrulea cartonaș roșu, Zaharia a oprit un contraatac al gazdelor și a fost eliminat pentru cumul de galbene.

Iată cele două distribuții: 

FC Botoșanifcbotosani

[team1]

Antrenor: Leo Grozavu

Gaz Metan Mediaș: stema_gaz_metan_medias

[team2]

FOTO: Georgian Pohoață (Botoșani)

1

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.