JSport.ro

Paltinis Rasinari - LSS Vointa Sibiu25LSS Voința Sibiu s-a impus la Rășinari la capătul unui meci frumos oferit de cele două combatante. Rășinariul a condus cu 2-1 la pauză, dar a cedat 3-4 la finele jocului. 

Meciul a început excelent pentru gazde. Coțofan a executat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri. Fotbalistul ehipei din Rășinari a trimis balonul în vinclul porții apărate de Pîrvu. Țiboc a restabilit egalitatea în minutul 12.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fostul jucător al LSS-ului, Bogdan Frățilă a stabilit scorul pauzei 2-1, în minutul 42, când scăpat singur cu portarul Pîrvu atacantul Rășinariului a înscris cu sânge rece.

După pauză elevii lui Cristian Cotoară au ieșit mai motivați de la cabine, iar în minutul 60 nou-intratul Stângu a restabilit egalitatea.

În minutul 77, Judeanu aduce din nou gazdele în avantaj, însă finalul a fost incendiar. Un alt jucător intrat în repriza secundă, Mondoc a marcat pentru 3-3 în minutul 85, iar Țiboc a realizat „dubla” cu care a închis tabela în minutul 90.

AS Păltiniș Rășinari: Moldovan, Muțiu, M. Judeanu, Năstase, A. Vlada, Coțofan, Ganea, Ad. Baciu, A. Mămăligă, Atodiresei și B.Frățilă.

Rezerve: Brezaie, Comșa și Fodor.

Antrenor: Adrian Iliuț

LSS Voința Sibiu: M. Pîrvu- Călinescu, Dabu, I. Frățilă, Țugui, R. Șerban, Manole, Poncu, Schieb, Hurdubelea, Țiboc.

Rezerve: Cândea, Floare, Stângu, Mondoc, Pandea, Mihai Răzvan și Fogoroși.

Antrenor: Cristian Cotoară

Paltinis Rasinari - LSS Vointa Sibiu10Cristian Cotoară: „Ne-am dorit mai mult cele trei puncte”

La finele jocului de la Rășinari, antrenorul oaspeților, Cristian Cotoară s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale. „A fost un joc dificil, am folosit câțiva jucători de la echipa de juniori, au fost patru. Am întâlnit o echipă mai experimentată, dar care nu cred că a mai făcut față fizic în repriza a II-a, a fost o victorie muncită și cred că ne-am dorit mai mult cele trei puncte”, a declarat Cristian Cotoară, antrenor LSS Voința Sibiu.

Tehnicianul sibienilor a explicat cum a reușit să-și remonteze echipa la pauza meciului.  „A fost o motivație în plus, la pauză am discutat un pic cu ei, și ei și eu eram siguri că putem obține un rezultat mai bun”, a mai punctat Cotoară.

Paltinis Rasinari - LSS Vointa Sibiu6Adrian Iliuț: „Jucătorii mei au luat jocul de sus”

De partea cealaltă antrenorul echipei AS Păltiniș Rășinari, Radu Iliuț, a acuzat atitudinea fotbaliștilor pe care-i pregătește.  „Cred că jucătorii mei au luat jocul puțin de sus, după victoria din etapa precedentă de la Avrig. Mi-au lipsit cinci jucători de bază, dar asta nu poate scuza, greșelile din apărare sau lipsa de concentrare în atac la unele faze singur cu portarul. Sunt convins că acest duș rece ne va motiva și mai mult, iar în următoarele meciuri echipa va reveni la adevărata valoare”, a declarat Adrian Iliuț, antrenor AS Păltiniș Rășinari.

Coțofan gol de Champions League

Cel mai frumos gol al partidei de la Rășinari a fost reușit de Coțofan. Fotbalistul gazdelor a trimis un șut în diagonală direct în vinclul porții apărate de Pîrvu. Execuția jucătorului de la Rășinari este una rar întâlnită pe stadioanele din Liga a IV-a.  Golul lui Coțofan l-a lăsat fără cuvinte pe antrenorul Voinței .„Nu pot să comentez o aseenea execuție”, a spus Cotoară.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.