JSport.ro

41Duminică, LSS Voinţa Sibiu s-a calificat în faza următoare a Cupei României după ce s-a impus cu 3-1 (2-0) în deplasare la Orlat, în faţa formaţiei din Liga a V-a, Silvatex. La fel ca şi anul trecut când cele două echipe s-au întâlnit în finala Cupei României, faza judeţeană, sibienii au marcat repede şi le-au tăiat elanul gazdelor.

O cursă solitară de peste 40 de metri pe partea stângă a lui Bogdan finalizată cu o centrare perfectă pentru voleul lui Manole a dus la înscrierea primului gol pentru Voinţa după 15 minute de joc. Avantajul sibian s-a dublat în urma unei erori a apărării orlăţene de care a profitat Dabu care a împins mingea în poarta goală. Scorul s-a menţinut până la pauză şi primele 45 de minute s-au încheiat cu un avantaj liniştitor pentru trupa pregătită de Cotoară.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La revenire tot sibienii s-au aratat mai siguri dar jucătorii lui Silvatex au început să ameninţe uşor poarta sibiană însă niciodată periculos. Până la incursiunea lui Răzvan Artemiu Oprea pe partea dreaptă finalizată cu şut la colţul lung. Oprea: “Am primit o pasă prin “gaură” de la centrul terenului, am driblat un adversar, am intrat în careu şi am şutat la colţul lung, pe jos… bară-gol”. Sibienii n-au fost de acord cu diferenţa de scor pe care a refăcut-o Adrian Pandea. Atacantul Voinţei a finalizat cu poarta goală o pasă primită de la Hurdubelea după ce acesta driblase doi adversari.

Silvatex Orlat: Brunchea – Calonaş, Bolohan, Vlad, Miron, Lampaşiu, Cărăbinean, Cioran, Cunţan, Demian, Vasiu.
Rezerve: Chinchişan, Stroia, Oprea, P. Andronic, D. Andronic, Verde, Roşca.
Antrenor: Nicolae Iridon

LSS Voinţa Sibiu: Ispas – Marcu, Floare, Hurdubelea, Cornea, Mondoc, Hadăr, Dabu, Manole, Bogdan, Ţiboc.
Rezerve: Pandea, Cîndea, Stângu.
Antrenor: Cristian Cotoară.

DSC_0070Cristi Cotoară: “Un joc greu din cauza terenului dar pe care am reuşit să-l controlăm”

Antrenorul formaţiei “alb-verde” a adăugat după meciul de la Orlat că s-a aşteptat ca echipa sa să se afle la timona partidei: “Din păcate fotbalul a avut de suferit din cauza terenului de nivelul ligii a V-a… Am folosit cinci juniori dar am controlat mereu jocul aşa cum ne-am propus”.

Meciul a fost condus de o brigadă de arbitri formată din tânărul Adrian Comăniciu, ajutat la cele două tuşe de David Chirilă şi Adrian Prodan, toţi din Sibiu.

Într-o altă partidă jucată duminică, Spicul Şeica Mare (L5) – Continental Sibiu (L4) s-a încheiat cu scorul de 5-0.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.