JSport.ro

Stadionul din Rășinari va găzdui vineri, 16 noiembrie, de la ora 14:00, o partidă aparte din mai multe puncte de vedere. În Liga a III-a, Hermannstadt II primește vizita echipei FC U. Craiova 1948, trupa patronată de Adrian Mititelu și care își dispută titlul de continuatoare a Universității Craiova cu cealaltă echipă din Bănie, CS U. Craiova. 

FC U. Craiova beneficiază de susținerea marii galerii a Craiovei, Peluza Sud, care a anunțat o deplasare masivă în județul nostru, așa cum s-a întâmplat la toate meciurile de când echipa a fost reînscrisă în Liga a IV-a, anul trecut. Tifoșii ”alb-albaștri” se vor deplasa cu autocarele la Rășinari iar pentru drum vor plăti 50 de lei, conform paginii de facebook Peluza Sud 1997.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În clasamentul seriei a III-a a Ligii a III-a, ”Știința” ocupă locul 4 cu 21 de puncte, 6 mai puțin decât liderul Flacăra Horezu. În lupta foarte echilibrată pentru promovare mai sunt angrenate Turris Tr. Măgurele, 25 de puncte, și SR Brașov, 23 de puncte. Hermannstadt II ocupă locul 13, retrogradabil, cu 12 puncte.

Imagini cu suporterii craioveni în sezonul petrecut în Liga a IV-a:


 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.