JSport.ro

Gheorghe Ene - Sibiu13Interstar Sibiu a jucat un fotbal plăcut ochiului în prima zi a memorialului „Gheorghe Ene”, unde elevii pregătiți de Horațiu Bără și Daniel Mureșan au reușit să obțină o victorie și o înfrângere. 

În primul meci al zilei, Interstar Sibiu a învins Tâmpa Brașov cu 7-0, la capătul unei partide dominate categoric de sibieni. În meciul secund, a avut loc derby-ul dintre Cautis București și Interstar Sibiu, iar jocul a fost adjudecat de bucureșteni, la capătul unui meci dominat de Interstar Sibiu, însă portarul Rădulescu a fost cel mai bun om de pe teren și a închis bine poarta, disputa terminându-se cu scorul de 2-1 pentru Cautis, formație ce și-a asigurat clasarea pe prima poziție a fazei zonale a memorialului „Gheorghe Ene”, turneu organizat la Șura Mică.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cei doi antrenori au utilizat următorul lot de jucători:  David Cosma, Bogdan Daniel, Răzvan Candale, Sebastian Nastalin, Darius Samdu, Adrian Marinca, Robert Bărghiș, Darius Costea, Andreas Birbic, Vicențiu Vlad, Gabriel Comșa și Adrian Stroia.


Gheorghe Ene - Sibiu53Atmosferă frumoasă făcută de părinții junilor de la Interstar

Surpriza plăcută a competiției de la Șura Mică au realizat-o părinții juniorilor de la Interstar. Aceștia s-au constituit într-o mică galerie care și-a încurajat favoriții pe tot parcursul meciului.

Dacă alți părinți sunt în general preocupați de „antrenorat” (dau indicații cu sau fără rost pe margine), sibienii au venit să-și vadă copii pe teren și săi încurajeze, asta în ciuda faptului că în al doilea meci gruparea lui Horațiu Băra și Daniel Mureșan era condusă cu 2-1, demonstrând că se poate participa la meciurile juniorilor și într-o manieră mai plăcută, decât aceea de a face „concurență” antrenorilor.

Gheorghe Ene - Sibiu67Andreas Birbic și Vicențiu Vlad remarcații sibienilor

Din garnitura sibienilor s-au remarcat cu ușurință doi jucători. Este vorba de Andreas Birbic și Vicențiu Vlad. Cei doi au adus un plus ofensiv echipei Interstar Sibiu, iar evoluțiile acestora nu au fost trecute cu vederea de Alin Hancăș (referent zonal al FRF).

Din tabăra echipei Cautis Bucureși s-au remarcat portarul Marc Rădulescu și Denis Colibășanu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.