JSport.ro

Marți seara, într-o partidă restantă a etapei a II-a a Ligii a IV-a, Voința Sibiu a pierdut în fața Unirii, scor 1-3 după ce la pauză a condus cu 1-0. Greșelile în defensivă au costat echipa alb-verde încă 3 puncte.

Pe fondul a mai multe ocazii, sibienii au deschis scorul în minutul 37 prin Gheorghe Mînea, șutul său lovind ambele bare înainte de a intra în poartă. Imediat după pauză, Ioan Nedescu a egalat pentru oaspeți (min. 48) iar 5 minute mai târziu a transformat un penalty după un fault al portarului Voinței asupra adversarului lansat singur spre poartă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

O nouă gafă în defensivă a închis aproape total meciul în minutul 64. Cristi Visteriu a rămas singur cu portarul sibian și a șutat sec la colțul scurt. ”Alb-verzii” au încercat să revină dar o singură ocazie clară de a marca au mai avut băieții lui Pițigoi cu 5 minute înainte de final. Un fundaș al Miercurii a salvat excelent o minge care îl depășise pe portarul oaspete ieșit în lateral la 16 metri.

Show în Peluza Sud

30 de fani ai Peluzei Sud au dat farmec și culoare meciului cântând pe tot parcursul meciului chiar și la final când au fost salutați de jucători. În prima repriză, galeria a oferit un moment de fum și lumină specific modului ultras.

Voința Sibiu – Unirea Miercurea 1-3. Stadion: Terenul II Municipal Sibiu. Spectatori: 200. Timp: plăcut, cald. Arbitri: Răzvan Aldea, Despina Mărginean, Viorel Fleșer (toți Mediaș). Observator: Ioan Duma (Sibiu)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.