JSport.ro

Ocupanta locului secund în Liga a IV-a, FC Avrig, s-a impus categoric azi la Sibiu, scor 6-0 în fața Voinței. Meciul a fost fără istoric, pe teren oaspeții au dominat total de la un capăt la celălalt al meciului.

Tabela s-a schimbat din primul minut după reușita lui Marius Cosovan. Sergiu Bucur a dublat avantajul în minutul 29 după ce mingea a lovit mai întâi bara laterală iar Mircea Risti a ridicat diferența la 3-0 5 minute mai târziu, gol cu capul din centrare. Până la pauză a fost 4-0 după ce Marius Cosovan a realizat ”dubla”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ostilitățile nu s-au schimbat deloc după pauză iar pe teren a continuat să se vadă doar o echipă. Ioan Iancu a realizat și el o ”dublă” în minutele 77 și 84. Singura șansă de a marcat pentru sibieni i-a aparținut lui Sebi Fernea la scorul de 0-4. Atacantul sibian a încercat să execute rapid o lovitură liberă obținută la 16 metri încercând să surprindă echipa avrigeană care protesta către arbitru și portarul Anton, aflat lângă bară. Șutul său s-a lovit însă de blocajul unui fundaș iar pe contraatac scorul a devenit 0-5.

Revista suporterilor în format color

Cei aproximtiv 100 de spectatori prezenți pe stadionul Voința au primit din partea fanilor gratuit un nou număr al revistei Voința în format color. Informații despre noii jucători sosiți în lotul echipei, cronica victoriei din runda trecută, clasamentul și programul etapei au putut fi răsfoite într-un format atractiv.

Ambele echipe continuă cu meciuri de foc

Runda viitoare nu le rezervă momente de relaxare niciuneia din cele două formații. FC Avrig va primi vizita ocupantei locului 5, Unirea Miercurea Sibiului, în timp ce trupa lui Cotoară joacă tot la Sibiu dar pe ”Municipal” cu Hermannstadt II într-o dispută programată duminică, de la ora 11:00.

Voința Sibiu – FC Avrig 0-6
Stadion: Voința. Spectatori: 100. Timp: însorit. Arbitri: Cristian Vieru (Cisnădie), Adrian Epure (Orlat), Daian Loloiu (Sibiu). Observator: Daniel Ciocănea (Sibiu)

Voința Sibiu 

[team1]

Rezerve: 14. Budică, 19. Stângu, 18. Țiboc, 90. Pandea, 15. Namesnic

Antrenor: Cristian Cotoară

FC Avrig

[team2]

Rezerve: 12. Cocârcă, 18. Stoia, 17. Dugulan, 10. Simion, 19. Iancu

Antrenor: Mihai Ianc

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.