JSport.ro

Cu doar o victorie și un rezultat de egalitate în primele 9 etape, AS Bradu a regăsit în sfârșit drumul spre succes după mai multe meciuri pierdute la limită (0-1 cu Unirea Miercurea, 2-3 cu Păltiniș Rășinari, 2-3 cu Progresul…). Trupa lui Liviu Stan a învins categoric una din echipele din partea superioară a clasamentului, AFC Agnita.

Un meci de X2, după pozițiile în clasament, a fost transformat de gazde în doar 13 minute în 1 solist. Startul l-a dat Ionuț Țăranu care a deschis scorul în minutul 45 printr-un șut sec cu stângul la vinclu. La 10 minute de la reluare, Aurel Toader șutează de la 30 de metri, mingea este deviată ușor dar intră în poartă. După alte trei minute, diferența de pe tabelă se majorează la 3 lungimi, autor Alex Dan, după o pătrundere în centrul careului. Sebastian Oltean a înscris golul de onoare al Agnitei în minutul 90 urmare a unei lovituri de la colțul terenului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Victoria de sâmbătă a urcat Bradu o poziție în clasament cedând penultima treaptă formației FC Tălmaciu. Agnita stagnează pe locul 5 cu 16 puncte dar a fost egalată de Progresul Terezian, inferioară la golaveraj. În runda următoare, Bradu va întâlni ASA Sibiu pe terenul de lângă Aeroport iar AFC Agnita va primi vizita liderului Păltiniș Rășinari. Ambele meciuri se vor juca sâmbătă, de la ora 11:00.

AS Bradu – AFC Agnita 3-1. Stadion: Obor (Sibiu). Spectatori: 30. Timp: Rece, insorit. Arbitri: Ovidiu Noian (Mediaș), Nicolae Noaghiu (Valea Viilor), Robert Bîrsan (Mediaș). Observator: Lucian Merdea (Mediaș).

foto: facebook – AS Bradu

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.