JSport.ro

Într-un meci disputat sâmbătă în cadrul etapei a XXI-a a Ligii a IV-a, Măgura Cisnădie a trecut categoric de Voința Sibiu cu scorul de 8-2. Sibienii au cedat doar în ultima treime după ce în minutul 60 scorul indicat doar 3-2 pentru gazde.

Prima repriză a început echilibrat iar în minutul 20 tabela indica 1-1. Gazdele aveau să intre la pauză cu avantaj de 2 goluri, 3-1 dar la scurt timp după reluarea jocului Ionuț Frățilă a înscris pentru 2-3. A fost ultima zvâcnire a ”alb-verzilor” pentru că după alte 5 minute scorul a devenit 4-2. Apărarea sibiană a cedat definitiv iar până la final alte 4 goluri au indicat un scor final neiertător pentru Voința.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Moment de reculegere la începutul meciului

Jocul de la Cisnădie a debutat cu un moment de reculegere ținut de jucători și arbitri la mijlocul terenului. Secundele de liniște i-au fost dedicate memoriei tatălui lui Ioan Precup, președintele Măgurii, decedat de curând.

În alte rezultate ale etapei, ASA Sibiu –  Sion Săliște 5-1, CS Agnita – Unirea Miercurea Sibiului 2-3, Sparta Mediaș – Progresul Terezian 5-0, FC Tălmaciu – Viitorul Șelimbăr 1-0, Athletic Șura Mare – Hermannstadt II 1-5, Continental Sibiu – FC Avrig 0-3 (”masa verde”). Păltiniș Rășinari a stat.

Stadion: Măgura. Spectatori: 80. Arbitri: Mihai Croitoru, Alina Voaideș, Răzvan Popescu (toți din Sibiu). Observator: Nicolae Stanca (Bazna)

Măgura Cisnădie:

[team1]

Rezerve: 22. Gligor, 13. Cauc, 14. Băncioiu, 16. Necula, 20. Bolta, 18. Andrici

Antrenor: Ioan Luca

Voința Sibiu

[team2]

Rezerve: 17. Stângu, 14. Namesnic, 12. Bădărânză, 90. Pandea.

Antrenor: Cristian Cotoară

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.