JSport.ro

hermannstadt-avantul55

Aflată în cursa pentru accederea în Liga a II-a, FC Hermannstadt a profitat de pasul greșit al formației Sănătatea Cluj și a învins 2-1, pe propriul teren, cu Avântul Reghin, remiză în urma căreia FC Hermannstadt preia fotoliul de lider. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

FC Hermannstadt a început bine partida de pe stadionul Municipal din Sibiu, iar elevii lui Marian Mărgărit au pus presiune încă din debut pe poarta apărată de Paul Iakob, însă fără a expedia vreun șut pe cadrul porții.

Prima minge trimisă pe spațiul porții avea să fie în repriza secundă, când Cîrstean a trimis cu capul în brațele lui Iakob.  În minutul 52, Avântul Reghin a avut o ocazie uriașă, Laszlo a scăpat singur cu Voicilă, dar goalkeeper-ul echipei gazde a respins balonul. Semnalul de alarmă tra de Laszlo nu i-a speriat pe cei de la Hermannstadt, iar câteva minute mai târziu Truță a deschis scorul după o cursă de 40 de metri.

În minutul 86, Loren Voicilă are două intervenții la aceași fază. Raul Gabor a tras bine de la 20 de metri, Voicilă a respins, iar același Voicilă a intervenit pentru a respinge balonul care se scurcgea în plasa porții.

În minutul 88, FC Hermannstadt a trimis balonul în stâlpul porții lui Iakob, după o lovitură de cap a lui Cîrstean.

În minutul 90, FC Hermannstadt avea să restabilească egalitatea în urma unui corner executat de pe partea dreaptă.

În minutele de prelungire FC Hermannstadt a reușit să dea lovitura prin nou intratul Andrei Moldovan. Atacantul lui Mărgărit l-a executat cu sânge rece pe Iakob.

Hermannstadt fără șut pe spațiul porții în prima repriză

Aflată în cursa pentru prima poziție echipa antrenată de Marian Mărgărit a reușit contraperformanța de a nu expedia nici un șut pe spațiul porții echipei Avântul Reghin, asta chiar dacă fotbaliștii lui Mărgărit au dominat primul mitan.

FC Hermannstadt:hermann

[team1]

Rezerve: 12. Zăvoi, 15. Piko, 31. D. Bratu, 20. Tineiu, 21. Moldovan, 8. Bratima, 11. Unguru

Antrenor: Marian Mărgărit


Avântul Reghin: avantul

[team2]

Rezerve: 1. Husar, 88. G. Ilinca, 96. Dezsi, 95. Stâvilă, 15. Bakos, 18. Palcău, 17. Fulop.

Antrenor: Andrei Enyedi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.