JSport.ro

Rezultat nemilos pentru Voința Sibiu la Copșa Mică, în ultimul meci al etapei a VI-a. Gazdele s-au impus la o diferență mare de scor profitând de gafele portarului sibian.

Nimeni din cei prezenți duminică la Copșa Mică n-a anticipat probabil scorul final al unui meci care se anunța extrem de echilibrat. Ambele echipe au început bine partida dar cu ocazii firave la cele două porți. Ritmul s-a rupt dintr-un șut care nu anunța nimic expediat de Silviu Getner de la o distanță considerabilă. Mingea trimisă pe jos, pe direcția portarului, a fost scăpată inexplicabil printre mâini și scorul a devenit 1-0 în minutul 19. După doar 6 minute, Alexandru Blanga a executat foarte bine o lovitură liberă, peste zid și diferența s-a dublat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Răspunsul sibienilor n-a fost pe măsură, cu toate acestea Marian Budică a redus din diferență în minutul 40, cu un lob frumos peste portarul Copșei ieșit în întâmpinarea sa în zona punctului de 11 metri.

Repriza a doua a fost uluitoare pentru echipa Voinței. Deși a ieșit mai motivată de la cabine, trupa oaspete a fost din nou răpusă de două erori ale portarului propriu la două faze consecutive. În minutul 59, Pavel Colin s-a trezit cu mingea la picioare dintr-o pasă a… portarului Voinței complet ratată, și a îndeplinit o simplă formalitate cu poarta goală. După doar un minut o minge șutată în bara transversală pare să-i revină fără probleme goalkeeperului sibian dar mingea este scapată. Profită Alin Paul care majorează diferența la 4-1. Portarul Ispas Daneș își răscumpără apoi o parte din greșeli salvând câteva mingi foarte grele, inclusiv din poziție unu la unu cu atacantul advers, dar era deja prea târziu. Petru Calo a stabilit scorul final cu 5 minute înainte de sfârșitul meciului. Scăpat singur spre poarta sibiană, a fentat din corp, expediind mingea în colțul opus.

Stadion: Copșa Mică. Spectatori: 50. Vreme: rece. Arbitri: Alexandru Motronea, Daian Loloiu, Marius Vlad (toți din Sibiu). Observator: Florin Sopa (Sibiu)

AS Copșa Mică:

[team1]

Rezerve: 17. Burcea, 10. Calo, 8. Indrei, 4. Mihai, 6. Creangă, 5. Fiti, 7. S. Blanga

Antrenor: Petru Calo

Voința Sibiu:

[team2]

Rezerve: 14. Țiboc, 11. Pasăre, 90. Pandea, 17. Ciobanu

Antrenor: Adrian Fușle

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.