JSport.ro

Peste 200 de pungi a avut Moșul în sania sa pentru grupele de copii născuți între 2006 și 2012 ale clubului Interstar Sibiu. Ajutat de ”republicanii” clubului, Moș Crăciun a poposit în preajma Sărbătorilor în mijlocului copiilor chiar în sala de sport pentru a le înmâna cadouri.

Copiii au cântat colinde iar Moșul i-a răsplătit cu cadouri pe fiecare iar a surpriză plăcută a făcut și clubului care s-a îmbrăcat în echipamente noi pentru anul viitor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Președintele clubului, Caius Băra, a felicitat activitatea tuturor grupelor: “Mulțumim Moșului pentru vizita făcută. Este un semn clar că juniorii clubului nostru au fost remarcați pe parcursul întregului an. Dispunem de copii talentați la toate categoriile de vârstă. Sibiul se poate baza pe copii bine instruiți de care trebuie avut grijă atât în prezent cât și pe viitor. A fost o deosebită plăcere să vedem bucuria de pe chipurile lor în momentul întâlnirii cu Moș Crăciun. Le dorim tuturor copiilor și juniorilor noștri, părinților și familiilor acestora precum și tuturor colaboratorilor noștri sărbători fericite si Crăciun fericit”, a declarat Caius Băra, președinte ASFC Interstar Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.