JSport.ro

Gaz Metan Mediaș II a contribuit indirect la promovarea mai rapidă a celor de la Hermannstadt care așteptau un eșec sau semieșec în meciul de pe malurile Târnavei pentru a celebra împreună cu fanii accederea în eșalonul doi. Echipa secundă a ”lupilor negri” învins cu 3-2 ocupanta locului 2, Metalurgistul Cugir, și a asigurat un final liniștit de campionat ”alb-roșilor” cu patru etape înaintea încheierii sezonului. 3-0 au avut medieșenii în min. 30.

În meciul cu 3 lovituri de departajare transformate golurile au fost marcate de Valentin Coşereanu (’11 – pen.), Darius Olaru (’25), Giuliano Tili (’29 – pen.)/ Ovidiu Stoianov (’45+1 – pen., ’64).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După a doua înfrângere consecutivă, Metalurgistul Cugir a rămas la 14 puncte în urma liderului FC Hermannstadt și nu mai are nicio șansă teoretică de a mai schimba echipa promovată. Gaz Metan Mediaș II ocupă acum locul 6 cu 43 de puncte, doar 5 mai puține decât echipa cugireană.

foto: Istvan Bertalan

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Lovituri de departajare se numesc loviturile de la 11m executate după expirarea timpului regulamentar de joc ( 90 min ).
    Este destul de greu regulamentul domnule ziarist.Tot pt informarea dvs.Gazul a jucat Vineri,iar Hermannstadt sâmbătă.Va comunic acest lucru deoarece în articolul de ieri, ați scris ca jucătorii de la Hermannstadt au așteptat rezultatul de la Mediaș pt a sărbătorii promovarea.În rest totul este ok.
    O mai bună documentare n ar strica !!!
    Așa i la început….

  2. Mulțumesc pentru atenția acordată. Într-adevăr expresia loviturilor de departajare n-a fost fericită în cazul de mai sus dar nu am scris nicăieri că cei de la Hermannstadt aşteptau cu telefonul la ureche rezultatul meciului de la Mediaş. Ci la modul general, aşteptau un rezultat bun di partea medieşenilor, atât.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.