JSport.ro

În etapa a V-a a Ligii a IV-a, Progresul Terezian și Viitorul Șelimbăr au oferit un joc foarte plăcut ochiului celor aproximativ 50 de spectatori veniți pe stadionul Voința. S-a încheiat 1-1 chiar dacă, cu puțin efort, Progresul ar fi putut păstra cele 3 puncte.

Gazdele au deschis scorul foarte rapid, după doar 9 minute. Alin Mantea a șutat din 16 metri direct în vinclu, fără șanse pentru Zăvoi. Șelimbărenii au alergat mult după egalare, mai ales în partea secundă când au lovit și transversala înainte de reușita lui Tineiu. În minutul 66, nou intratul Cătălin Tineiu a înscris printr-un șut puternic de pe partea stângă stabilind scorul final, 1-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Este prima remiză pentru ambele formații în 5 meciuri disputate. Șelimbărenii rămân neînvinși și ocupă locul 2, cu două puncte mai puțin decât liderul Măgura Cisnădie. Progresul se menține pe 6 cu 10 puncte.

În runda următoare, Șelimbărul primește vizita celor de la AS Bradu, sâmbătă, de la ora 11:00, iar Progresul se deplasează în aceeași zi și la aceeași oră pe terenul liderului Măgura Cisnădie.

Progresul Terezian – Viitorul II Șelimbăr 1-1. Stadion Voința. Spectatori: 50. Timp: înnorat. Arbitru: Roxana Recorean. Asistenți: Răzvan Aldea și Emeric Tocai. Observator: Sorin Lucescu.

Progresul Terezian

[team1]

Rezerve: 1. Ganea, 6. Rusu, 2. Szabo, 8. A. Bujac, 18. S. Bujac, 13. Mitrică, 16. Vlaic

Antrenor: Cornel Cașolțan

Viitorul II Șelimbăr

[team2]

Rezerve: 10. Doda, 17. Morariu, 2. Tineiu, 5. Furdui

Antrenor: Alexandru Precup

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.