JSport.ro

Unirea Miercurea Sibiului a învins duminică Voința Sibiu cu scorul de 2-0 (0-0), la capătul unui meci intens disputat. La final, dar și în timpul meciului, echipa sibiană a acuzat brigada de arbitri de erori decisive care au dus la marcarea golurilor sau au oprit atacanții Voinței din faze de atac.

Meciul a început cu o formație gazdă mai hotărâtă și cu o posesie mai bună care a avut și ocaziile de partea ei dar la pauză s-a intrat cu scor alb. În partea secundă cele mai importante ocazii ale Miercurii s-au consemnat printr-o bară și o minge scoasă de pe linia porții de Țugui în timp ce Voința a ratat prin Tiric din poziție unu la unu cu portarul advers.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucătorii Miercurii au speculat mai bine greșelile oaspeților și au punctat de două ori până la final trecându-și astfel în cont a șaptea victorie în acest sezon.

Echipa Voinței a acuzat la final brigada de arbitraj de erori decisive. Înaintea primului gol, sibienii au cerut henț și fault, în repetate rânduri i-au reproșat tușierului poziții de offside semnalizate eronat de acesta, iar la scorul de 1-0 i-au imputat centralului nesancționarea unui henț evident la mijlocul terenului, jucătorul gazdă oprind mingea care se ducea spre atacant.

După acest rezultat, cele două echipe rămân vecine în clasament dar diferența de puncte dintre cele două se mărește la 8 lungimi.

”La mulți ani căpitane”

Înainte de pauză suporterii sibieni au afișat un mesaj dedicat unuia dintre cei mai vechi și mai apreciați jucători ai echipei, aflat la Voința încă de la preselecțiile ce au precedat formarea lotului acum 3 ani, Lucian Marcu. Fundașul sibian și-a aniversat ziua de naștere în 1 decembrie iar cu acest prilej suporterii i-au urat și cântat ”la mulți ani”. Pentru suporteri, Marcu a fost și este căpitanul din teren și de suflet al echipei indiferend dacă poartă sau nu banderola pe braț la meci.

25 de fani sibieni au susținut echipa la Miercurea. Coregrafie dedicată Zilei Naționale

Un număr mare de fani sibieni a fost alături de echipa sibiană în deplasarea de la Miercurea. Peste 25 de suporteri au cântat pe întrega durată a meciului iar la final și-au aplaudat echipa în ciuda înfrângerii. Galeria sibiană a realizat la început o coregrafie dedicată Zilei Naționale a României 1 Decembrie cu mesajul central ”Unirea Basarabiei cu România”.

Sibienii din tribune au fost mai numeroși decât cei ai gazdelor care la ora meciului nu numărau mai mult de 15 suflete.

Galeria sibiană a apostrofat intens brigada de arbitri a meciului, mai ales după faza în care un jucător al echipei gazdă a jucat vizibil mingea cu mână chiar în apropierea galeriei sibiene și sub ochii celor doi arbitri aflați pe acea parte, ”centralul” și unul dintre tușieri. Prestația arbitrilor a lăsat un gust amar fanilor care au acuzat încă o dată nivelul extrem de slab al arbitrajului județean.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.