JSport.ro

DSC_0220Spectacol total la Cisnădie la ultima partidă din sezonul 2015-2016. Măgura Cisnădie a întâlnit campioana seriei ASU Poli Timișoara formație pe care a învins-o cu 5-1, grație golurilor marcate de Radu Neguț (în minutele 32, 34 și 46), Daniel Unguru (min. 50) și Ionuț Petrescu (min. 67)/ Alex Birău.

Partida a început bine pentru Măgura, iar elevii lui Ioan Luca au irosit câteva oportunități de a marca. Oaspeții au marcat primii la Cisnădie însă golul timișorenilor a fost anulat pe motiv de ofsaid, în vreme ce în minutul 32, Radu Neguț a înscris în poarta lui Rogojină. Două minute mai târziu același Neguț a transformat o lovitură de la 11 metri, stabilind scorul pauzei. După gol Radu s-a îndreptat spre tribună pentru a-și săruta fetița în aplauzele spectatorilor (video).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Radu Neguț și-a continuat recitalul și a reușit hat-trick-ul în minutul 46, pentru ca în minutul 50, nou-intratul Daniel Unguru să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor.

Avea să fie 5-0, în minutul 66  când Ionuț Petrescu a transformat o lovitură liberă, fază îndelung contestată de vizitatori.

5-1 a făcut Alex Birău. Jucătorul lui Brîndescu a tras la colțul lung fără speranțe pentru Căbuz.

Timișorenii au avut șansă să reducă diferența în ultimul minut din penalty dar șutul s-a dus peste poartă (video jos):

DSC_0221Campioana din C4 umilită în Ardeal

Promovată matematic în urmă cu două etape, ASU Poli Timișoara a venit în vacanță la Cisnădie, iar acest lucru a fost taxat imediat de către formația gazdă.

La începutul partidei fotbaliștii echipei gazdă au creat un tunel pentru a felicita Poli Timișoara pentru promovarea în Liga a II-a, însă pe teren elevii lui Ioan Luca și-au făcut datoria umilindu-i pe bănățeni.

DSC_0044Radu Neguț, hat-trick la retragere! Suporterii: „Radule, te mai retragi?”

Meciul de la Cisnădie a avut și un moment special. Unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul antrenat de Ioan Luca, Radu Neguț și-a încheiat în mod oficial cariera de jucător.

La ultima partidă din carieră, Radu Neguț a marcat de trei ori, iar în debutul partidei a primit un trofeu, în semn de recunoaștere pentru întreaga carieră.

Măgura Cisnădie: Căbuz- D .Popa, G. Oiță, Bălașa, R. Moisi, E. Beza, I. Petrescu, S. Lupu, Radu Neguț. D. Săulescu, A. Fotescu.

Rezerve:  Florea, Barbu, A. Gombar, C. Natea, Radu ADrian, D. Unguru, P. Medeșan.

Antrenor: Ioan Luca

ASU Poli Timișoara: Rogojină – Stefanovici, Bilia, Todorov, N. Damian, M. Stancu, Marin, P. Patrick, Giuricici, Sulea.

Rezerve: Fijteag – Birău, Bădăuță, Ghinescu și Codrea.

Antrenor: Sorin Brândescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.