JSport.ro

IMG_4096Măgura Cisnădie a remizat în jocul cu Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, scor 2-2  (0-1, la pauză) la capătul unei partide apatice oferită de cele două grupări.

Primă repriză modestă făcută de cele două formații. În minutul 20 Luță a deschis scorul după o lovitură de cap din interiorul careului, iar replica gazdelor s-a lăsat așteptată până spre finalul primei reprize, când Nasta a avut șansa de a restabili egalitatea în două rânduri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza secundă a debutat cu câteva ocazii la poarta lui Căbuz, doar norocul a făcut ca tabela să fie intactă, în vreme ce la poarta lui Mikloș ocaziile au lipsit cu desăvârșire.

În minutul 70, Măgura Cisnădie primește lovitură de la 11 metri, iar penalty-ul a fost transformat de Petrescu, asta în ciuda faptului că Miklos a ghicit colțul.

La doar două minute de la restabilirea egalității, nou-intratul Gombar centrează excelent în fața porții însă acelși Nasta a irosit șansa de a puncta, goalkeeper-ul oaspeților opunându-se.

Egalitatea pe tabelă a durat puțin, în minutul 77, Bîrză a restabilit egalitatea după o acțiune frumoasă a formației lui Sorin Bălu.

În prelungiri Patrick Niță putea face 1-3, însă acesta a trimis peste poarta goală, după ce l-a driblat pe Căbuz.

În prelungiri nou-intratul Alin Gombar a restabilit egalitatea cu un șut în forță din interiorul careului fără speranțe pentru Miklos.

Iată cele două distribuții: 

Măgura Cisnădie: Căbuz – Barbu, Natea, Bârăm P. Medeșan, R. Popa, I. Petrescu, Beza, Ad. Radu, I. Nasta, Stănică.

  • Rezerve: P. Florea – Vladu, Gombar, R. Moisi, Al. Bobeș, Necula, D. Tătar.
  • Antrenor: Ioan Luca

Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic: Mikloș – Mărginean, Telescu, Zurbaciu, P. Niță, Luță, Bîrză, Z. Radu, Jichici, Negruț, R. Artimon.

  • Antrenor: Sorin Bălu.

IMG_411025 de minute de cădere în actul secund

În repriza secundă Măgura Cisnădie a arătat modest, formația lui Nelu Luca a avut probleme în a păstra posesia balonului, dar și în a trece centrul terenului spre poarta vizitatorilor.

Totuși în minutul 70, odată cu restabilirea egalității, Măgura a arătat o altă față și a mai irosit câteva oportunități bune de a marca.

IMG_4130Cinci partide fără gol din acțiune

Până la meciul de vineri de la Cisnădie a constituit cea de a cincea partidă fără gol marcat din acțiune de echipa lui Ioan Luca. Elevii acestuia au marcat în ultimele șase partide de două ori, ambele reușite fiind din penalty.

Ultimul meci în care Măgura a punctat din acțiune a fost cel cu FC Hunedoara, încheiat cu scorul 4-3, după ce la pauză vizitatorii au condus cu 2-0.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.