JSport.ro

IMG_3493Măgura Cisnădie a defilat în partida cu Național Sebiș. Echipa antrenată de Nelu Luca a arătat o pofta mare de joc n prima repriză, când gazdele au tranșat meciul. Lupu a marcat de trei ori, ridiculizând defensiva oaspeților.

Primă repriză de vis făcută de Măgura Cisnădie. Echipa antrenată de Ioan Luca a deschis scorul în minutul 5 prin Sabin Lupu. Mijlocașul gazdelor a marcat după o centrare ideală plecată din piciorul lui Radu Neguț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Avea să fie 2-0 în minutul 17, când același Sabin Lupu primește un balon în careu și îl execută pe Bujor, portar care are o parte din vină deoarece nu a ieșit pe centare.

Scorul pauzei a fost stabilit de același Lupu. Mijlocașul venit de la FC Caransebeș realizează tripla după o nouă centrare venită de pe partea dreaptă.

Repriza secundă a scos de la vestiare două echipe care nu au mai arătat aceași poftă de joc, iar ocaziile s-au lăsat așteptate.

Daniel Unguru în lacrimi! 

Anunțat ca titlular de antrenorul Ioan Luca, fostul jucător al echipei Național Sebiș a primit o veste proastă cu câteva minute înainte de a începe jocul. O clauză din contractul jucătorului nu i-a permis mijlocașului să evolueze, iar acest lucru l-a afectat serios pe jucătorul formației gazdă.

Acesta a izbucnit în lacrimi, fiind cu greu calmat de către colegi. Unguru a mărturisit că și-a dorit enorm să evolueze împotriva fostei sale echipe.

Măgura Cisnădie: Căbuz – Barbu, Oiță, Bălașa, Moisi, Săulescu, Petrescu, Neguț, Lupu, D. Popa și Al. Fotescu.

Rezerve: Florea, Natea, Radu Adrian, Medeșan, Beza și N. Popa.

Antrenor: Ioan Luca.

CS Național Sebiș: C. Bujor- Stupu, Basic, Sas, Keita, A. Neacșu – Zurbagiu, I.Bogdanovici, Mihuță, R. Rus, A. Pricop.

Rezerve: Tomșa – Petrovic, G. Velici, V. Lup, Cherecheș, Merșca.

Antrenor: Calin Cojocaru

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.