JSport.ro

IMG_0312Remiză pentru Măgura Cisnădie în meciul cu Mureșul Vințu de Jos. Formația din Liga a IV-a, Alba a condus 1-0 la pauză, însă în partea secundă pe fondul dominării jocului Radu Adrian a egalat în prelungiri.

Primă repriză palidă făcută de Măgura Cisnădie, lucru ce le-a permis vizitatorilor din județul Alba să trimită mingea  la încheietura barelor prin Stelea (jucător originar din Cisnădie). În minutul 13 Ovidiu Stoianof profită de gafele fundașilor nou-veniți Bogdan și Oiță.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Până la pauză Unguru irosește o lovitură de la 11 metri, fază la care fostul jucător al Universității Cluj, Răzvan Dulap, a fost eliminat.

După pauză Măgura a continuat să atace, însă în partea secundă elevii lui Ioan Luca au fost mul mai periculoși, având numeroase ocazii la poarta lui Bănică, însă fără a prinde cadrul porții.

„Am întâlnit o echipă foarte bună pentru nivelul în care evolează, consider că a fost un joc destul de bun pentru ambele echipe. Probabil starea terenului a influențat puțin evoluția, dar fizic și tactic sunt mulțumit de joc. Primă repriză echilibrată, după care părerea mea în a doua repriză am dominat noi jocul chiar dacă am înscris pe final. Probabil echipa din Vințu s-a mulțumit cu rezultatul înregistrat la finalul primei reprize”, a declarat Ioan Luca.

Mureșul Vințu de Jos: Bănică – Dulap, Iclănzan, Preda, Culda, M. Popa, Bratima, Stelea, Javla, Răcătăian, Stoianof.
Au mai jucat: Samoilă, Tat, N. Albu, Moldovan.
Antrenor: Dan Mănăilă.

Măgura: Florea – Popa, Oița, Bogdan, Moisi, Saulescu, E. Beza, Petrescu, Fotescu, Gombar.
Au mai jucat:Cabuz, Neguț, Barbu, Medeșan, R.Adrian.
Antrenor: Ioan Luca.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.