JSport.ro

IMG_1912Meci spectaulos la Cisnădie, unde formația locală, Măgura, a întâlnit Metalurgistul Cugir, una dintre formațiile pretendente la Liga a II-a. S-a încheiat 2-2, iar Măgura Cisnădie prestează un joc net superior comparativ cu partidele din tur. 

Fotescu a deschis scorul în minutul 3, iar  în minutul 10 Chelaru a restabilit egalitatea. Scorul pauzei a fost stabilit de Daniel Unguru cu un șut superb de la 25 de metri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partea secundă a fost una extrem de spectaculoasă, atât gazdele, cât și oaspeții au irosit ocazii bune de a marca, însă golul a venit în poarta cisnădienilor. Intrat de puțin timp în teren Ionuț Radu a restabilit egalitatea.

Cisnădia tare pe flancuri, probleme în centru

În disputa cu Metalurgistul Cugir, Măgura Cisnădie a arătat o schimbare totală de atitudine comparativ cu meciurile din tur, însă chiar și așa elevii lui ioan Luca au arătat că au multe puncte forte, însă și câteva slăbiciuni.

Dacă pe benzi echipa lui Ioan Luca stă bine, mijlocașii Săulescu și Sabin Lupu au fost în permanență periculoși, în centru, Daniel Unguru și Dani Popa au anumite probleme în a se achita de sarcinile defensive, fiind resimțite absențele lui Beza și Petrescu.

Măgura Cisnădie: 12. Căbuz – 16. M. Barbu, 11. Oiță, 18. D. Bălașa, 4. P. Medeșan, 9. Săulescu, 19. Unguru, 3. D. Popa, 22. S. Lupu, 20. R. Adrian, 14. Fotescu.

Rezerve: 82. Florea, 17. Nasta, 7. Necula, 13. Moisi, 10. Neguț, 15. N. Popa, 6. Natea. Antrenor: Ioan Luca

Metalurgistul Cugir: 21. Tiut – 89. Bold, 3. Letan, 4. Șt. Radu, 13. Petricău, 6. Chelaru, 23. Necșulescu, 8. Itu, 5. Piko, 29. A. Preda, 10. Cîrstean.

Rezerve: 91. Dragotă, 15. Neagu, 11. I. Radu, 7. Iovu, 19. Huțanu, 20. Șuteu, 16. Tăban. Antrenor: Călin Moldovan.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.